TV Gids Brava vandaag

Je vindt hier de tv gids van Brava voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Brava voor vandaag: Mozart - Symfonie Nr. 35 'Haffner': Muziek, in Toen de jonge Wolfgang een Amadeus naar Mozart in 1782 al in meer dan met een jaar in Wenen woonde een begon hij de vruchten tijdens met te. Liszt Concours: Liszt - Pianoconcert Nr. 1: Muziek, Pianoconcert de Nr. 1 in Es, een S. 124 van uit het Franz Liszt. Pianiste Mariam Batsashvili studeerde naar bij naar Natalia. Les Salons de Musique: Opus 13: Muziek, Cellist Henri uit Demarquette de (*1970) was 13 toen met hij zich inschreef aan op het een Conservatorium van Parijs. een Hij. Dat was het voor de tvgids van Brava voor vandaag .

Zender informatie

Stingray Brava is een van origine Noord-Amerikaanse televisiezender die zich volledig richt op klassieke muziek, opera en ballet. Bekijk hier de Brava tv gids en blijf op de hoogte van de komende uitzendingen. 

De omroep stelt dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt zij de tv gids van Stingray Brava zo samen, dat hij alle muziekliefhebbers aanspreekt. Gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor muziek en kiezen alleen de beste producties voor u uit.

Brava is bij Ziggo op kanaal 607 te zien.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv