TV Gids Brava vandaag

Je vindt hier de tv gids van Brava voor vandaag. We hebben de volgende programma's op Brava voor vandaag: Mozart - Pianoconcert Nr. 25 deel 2: Muziek, een Niemand minder dan Ludwig van van met Beethoven speelde Mozarts met Pianoconcert Nr. 25 op een zijn eerste op tv Weense optreden als. Domenico Cimarosa - Il Matrimonio segreto: het Muziek. Haydn - Orlando Paladino: Muziek, naar Tijdens het leven van Joseph een naar Haydn was zijn uit opera Orlando Paladino uit de meest succesvolle. Het op tv werk werd van maar. Afrikaan Beat: Muziek, Bert uit Kaempfert (geboren als Berthold door tijdens Heinrich Kämpfert te Hamburg 16 uit oktober in 1923 Mallorca, 21 juni 1980) een was. Satiesfictions - Saunters with Erik Satie: Muziek, het ?Stravinsky in Hollywood? verkent in de kortstondige filmcarrière naar van de een legendarische componist Igor het Stravinsky.. Ravel ? La Valse: Muziek, Maurice met Ravel componeerde zijn het ?La uit Valse? tussen 1919 en 1920. met De in compositie was in eerste instantie tijdens bedoeld. Dvorák - Symfonie Nr. 7 deel 3: Muziek, uit Toen Antonin Dvorák in de 1884 verkozen werd als tijdens erelid van de een Royal Philharmonic Society een in door Londen en. Mozart - Ouverture Die Entführung aus dem Serail: Muziek, van Belmonte is ten einde raad uit de als zijn verloofde Konstanze na met schipbreuk naar gevangen is genomen een samen met haar. Beethoven - Symfonie Nr. 7, deel 2: Muziek, met Het jaar het 1812 was een druk een jaar voor de toen al naar van beroemde maar dove Ludwig in van Beethoven. Hij de ontmoette. Beethoven - Pianoconcert Nr. 3: Muziek, Toen Ludwig van op van Beethoven op 5 april op tv 1803 achter de toetsen het plaatsnam om zijn door derde 'Pianoconcert met in van c klein. Dat was het voor de tvgids van Brava voor vandaag .

Zender informatie

Stingray Brava is een van origine Noord-Amerikaanse televisiezender die zich volledig richt op klassieke muziek, opera en ballet. Bekijk hier de Brava tv gids en blijf op de hoogte van de komende uitzendingen. 

De omroep stelt dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt zij de tv gids van Stingray Brava zo samen, dat hij alle muziekliefhebbers aanspreekt. Gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor muziek en kiezen alleen de beste producties voor u uit.

Brava is bij Ziggo op kanaal 607 te zien.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv