TV Gids BravaNL vandaag

Je vindt hier de tv gids van BravaNL voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BravaNL voor vandaag: The Piano Guys: Live at Red Butte Garden: Muziek, ?The door Piano Guys? uit Utah uit groeiden naar uit tot in een ware Internetsensatie door hun uiterst de naar succesvolle reeks van. In Search of Chopin: Muziek, naar Zijn graf in Parijs is op naar nog altijd een pelgrimsoord; zijn op tv muziek is nog altijd uit het onderwerp naar van door uitverkochte. Prokofjev - De verloving in het klooster: Muziek, uit Er heerst de verwarring in het klooster! Drie een huwelijken, die door de in monniken uit het met klooster ingezegend uit moeten. Sjostakovitsj - Vioolsonate deel 1: Muziek, naar Het verhaal met gaat dan Dmitri Sjostakovitsj de legendarische de violist David Oistrakh de een van compositie cadeau van wilde. Mendelssohn-gala 2009: Muziek, De 200e uit verjaardag op van Felix uit Mendelssohn Bartholdy, een van de belangrijkste op tv door componisten van de 19e eeuw, de werd. Beethoven - Symfonie Nr. 6 deel 1: Muziek, Wat met een concert op tv moet dat geweest op zijn: op 22 december 1808 op tv het om half zeven ?s avonds ging de in van het (niet tijdens verwarmde). Mahler - Symfonie Nr. 1, deel II: Muziek, Jean Paul?s de roman ?Titan?, op tv waarin een artistiek met begaafde de jongeling zijn plaats op tv niet kan vinden van in de. Wagner - Amfortas! Die Wunde (Parsifal): Muziek, van Vanuit de Gasteig het in München presenteert de gevierde op tv tenor Jonas Kaufmann op tv een avond een met naar de bekendste Duitse. Schubert - Winterreise: Muziek, Dat Franz op tv Schuberts liederencyclus uit ?Winterreise? in een meesterwerk is, bewijst het aantal het boeken met en opnames op tv van. Ravel ? La Valse: Muziek, Maurice Ravel de componeerde het zijn ?La Valse? tussen de 1919 en met 1920. De compositie was het in eerste instantie op tv bedoeld. Dat was het voor de tvgids van BravaNL voor vandaag .

Zender informatie

Stingray Brava is een van origine Noord-Amerikaanse televisiezender die zich volledig richt op klassieke muziek, opera en ballet. Bekijk hier de Brava tv gids en blijf op de hoogte van de komende uitzendingen. 

De omroep stelt dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt zij de tv gids van Stingray Brava zo samen, dat hij alle muziekliefhebbers aanspreekt. Gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor muziek en kiezen alleen de beste producties voor u uit.

Brava is bij Ziggo op kanaal 607 te zien.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv