TV Gids BravaNL vandaag

Je vindt hier de tv gids van BravaNL voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BravaNL voor vandaag: Gran Gala di Verdi: Muziek, De uit Italiaanse naar componist Giuseppe Verdi op tv had de unieke gave in om de vaak uit turbulente gevoelens van op zijn. Mendoza - Guerra de Secciones: Muziek, van Het Venezuelan Brass Ensemble, met bestaande de uit ongeveer 50 percussionisten en koperblazers het van op tv het Simon uit Bolivar. Schubert, Mendelssohn en Rossini: Muziek, naar Vanuit het Wijngrachttheater in op Kerkrade een speelt een gemêleerd gezelschap een gevarieerd op tv met kamermuziekrepertoire.. Dat was het voor de tvgids van BravaNL voor vandaag .

Zender informatie

Stingray Brava is een van origine Noord-Amerikaanse televisiezender die zich volledig richt op klassieke muziek, opera en ballet. Bekijk hier de Brava tv gids en blijf op de hoogte van de komende uitzendingen. 

De omroep stelt dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt zij de tv gids van Stingray Brava zo samen, dat hij alle muziekliefhebbers aanspreekt. Gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor muziek en kiezen alleen de beste producties voor u uit.

Brava is bij Ziggo op kanaal 607 te zien.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv