TV Gids BBC Two vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC Two voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC Two voor vandaag: Boyz n the Hood: IMDB een * 7.8 - van Misdaad en in Detective, Film, Drama, Thought provoking urban door in drama set in op South Central Los Angeles, op following three een childhood friends as they struggle een to make sense of tijdens their violent een surroundings. In in 1984, ten year op tv old Tre's met mother. Top Gear: Amusement, Lifestyle, naar Matt LeBlanc op tv and Chris Harris embark on door an all op season van US road trip in the latest de in convertible. Astronauts: Do You Have What It Takes?: Wetenschap de en Techniek, Amusement, This door week, the het astronaut candidates fight for their met place naar in the final. op Their. Match of the Day 2: Voetbal, Mark in Chapman is met live from Brighton van as the Premier League met new boys uit take on fellow promoted naar club in Newcastle. Live at the Apollo: Comedy, Stand up het comedy from the de Hammersmith Apollo. Glaswegian door comic met Frankie Boyle introduces naar Jack Carroll and op tv Holly. Tribes, Predators and Me: Natuur en in Dieren, Hyena People in of Ethiopia. op Gordon Buchanan journeys het across Ethiopia to de find out op how the remarkable. Mary Berry's Foolproof Cooking: Koken, de Mary Berry draws on her naar wealth in of cookery in know how to share a op tv selection of her foolproof in met recipes. In the tijdens first. Cycling: Road World Championships: Sport, op Jill Douglas presents live van cycling action from the in Road op World Championships in Bergen, Norway. van In the op tv men's. My Life on a Plate: Koken, uit Nicholas Parsons. Chef Brian in Turner takes celebrities back tijdens to their een youths, using op the power van of food to naar jog. The Wonder of Animals: Natuur een en Dieren, Documentaire, naar Elephants. Series in which Chris door Packham naar delves deep beneath the tijdens skin van to discover the. Dat was het voor de tvgids van BBC Two voor vandaag .

Zender informatie

BBC Two is het tweede kanaal van de BBC. Het heette eerder BBC2 . Het is de hoofdzender van de British Broadcasting Corporation (BBC). De zender zond voor het eerst uit in 1964. In juli 1967 werd het in Europa de eerste televisiezender die regelmatig in kleur uitzond.

BBC Two richt zich op een breed publiek  met stimulerende televisie voor een veeleisend publiek. Bekijk de BBC Two tv gids voor de hele programmering. De zender richt zich op volwassenen die jong van geest zijn en een creatieve, informatieve programmering zoeken.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv