TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Save Me: Seizoen 1 Aflevering in 1 tijdens Series 1, een Episode 1: Nelson van 'Nelly' Rowe is in de uit flat door van zijn vriendin in zuidoost op Londen. Midsomer Murders: Seizoen naar 18 Aflevering naar 5 Breaking the Chain Part 1: op van Deel 1/2. Als er een de internationale fietswedstrijd plaatsvindt in in. Save Me: Seizoen op 1 Aflevering 2 Series 1, naar Episode 2: een Claire en Barry organiseren tijdens een persconferentie de waarin ze om het hulp vragen de en. Shakespeare and Hathaway: Private Investigators: Seizoen door 1 Aflevering een 5 Toil and Trouble: tijdens Penelope en haar man Owain op tv willen zich met laten bijstaan tijdens door Frank en Lu tijdens om uit te. The Split: Seizoen 1 op Aflevering op tv 4 Er staat door veel op het spel als een op tv illegale door buitenechtelijke datingwebsite uit wordt gehackt en door er. Ordeal by Innocence: Seizoen uit 1 Aflevering 3 de De verschrikkelijke gebeurtenissen die het naar Rachels moord hebben de geleid, worden met onthuld en op de. Midsomer Murders: Seizoen 18 Aflevering van 4 Incident op tv at Cooper Hill van Part 2: Deel 2/2. uit In hun zoektocht naar naar de waarheid met brengen DCI door Barnaby. Midsomer Murders: Seizoen 18 op Aflevering 6 Breaking the een met Chain Part 2: naar Deel 2/2. DCI Barnaby en een DS Nelson raken door betrokken bij het een. Father Brown: Seizoen 6 tijdens Aflevering 4 Father door Brown in reageert wantrouwig als een de oude dame in een Powderham tijdens van House overlijdt. 4/10. Save Me: Seizoen uit 1 Aflevering 1 Series tijdens 1, Episode 1: Nelson het 'Nelly' op Rowe is in op de flat door van zijn vriendin in zuidoost uit Londen. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.