TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Save Me: Seizoen 1 op Aflevering 2 Series door 1, Episode 2: uit Claire en Barry organiseren de een persconferentie waarin het het ze om hulp vragen naar en. Midsomer Murders: Seizoen op tv 4 Aflevering 10 Deel in 2. Er de volgen al snel in talrijke andere door doden en Barnaby moet naar de reden zien van te vinden voor een de. Midsomer Murders: Seizoen met 5 Aflevering in 1 Deel 1. Op dezelfde dag de dat het de plaatselijke zuster Melissa met Townsend wordt aangeklaagd in voor. Sherlock: Seizoen 4 een Aflevering 2 Sherlock van neemt het op tegen tijdens de meest angstaanjagende een vijand van zijn de lange door carrière: de. Father Brown: Seizoen 3 uit Aflevering 6 Een student met heeft ogenschijnlijk in zelfmoord gepleegd, maar op Father Brown met is ervan overtuigd het dat. Death in Paradise: Seizoen 4 Aflevering een 7 Series van 4, Episode 7: een DI op Goodman raakt betrokken bij de moordende op tv wereld van van bedrijfsteambuilding. Save Me: Seizoen 1 Aflevering in 2 Series op tv 1, Episode het 2: Claire en Barry organiseren tijdens een persconferentie waarin op tv ze om een hulp uit vragen en. Midsomer Murders: Seizoen uit 5 Aflevering op 1 Deel 1. Op dezelfde op dag op tv dat de plaatselijke uit zuster Melissa Townsend wordt aangeklaagd uit voor. Sherlock: Seizoen 4 uit Aflevering 2 Sherlock neemt op door het op tegen de meest angstaanjagende een vijand van in zijn met lange carrière: de. The Last Kingdom: Seizoen 1 een Aflevering naar 6 Series 1, Episode 6: Uhtred uit ontsnapt het uit het fort tijdens Wareham om in de ontvoering van Mildrith het te. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.