TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Maigret: Misdaad op en Detective, Film, op Drama, Jules van Maigret keert terug voor een lange op tv ondervraging van de uit van in moord verdachte Carl Andersen. Ondanks uit van al zijn pogingen, houdt Andersen een zijn verhaal van overeind en blijft hij door volhouden op dat hij onschuldig is. de 1/2. Midsomer Murders: Misdaad uit en Detective, Serie, Het onderzoek op van van Barnaby en Jones naar de tijdens in explosie op de een scheepswerf verandert na van de. Midsomer Murders: Misdaad en in Detective, Serie, Barnaby en de met Jones onderzoeken een explosie uit op een scheepswerf in door Calham Cross tijdens die eigendom. Born to Kill: Reality, Documentaire, De naar dood in het naar ziekenhuis veroorzaakt achterdocht op wat van betekent dat het de verwarde tiener door Sam. Midsomer Murders: Misdaad en Detective, een Serie, Barnaby een en Jones onderzoeken uit een explosie door op een scheepswerf in Calham de Cross in die eigendom. Father Brown: Misdaad en Detective, op Serie, op Drama, Margaret wordt met onder een stapel boeken gevonden een in en zit beklemd met onder een metalen. Death in Paradise: Misdaad door en Detective, Serie, Dwayne raakt de verwikkeld in in een moordonderzoek als op van de plaats van met de misdaad een een. Death in Paradise: Misdaad de en Detective, uit Serie, Carnaval in Saint van Marie. Richard ziet de donkere van het kant van de showbusiness uit als een naar concert. The Coroner: Misdaad en door Detective, het Serie, Drama, Na een valse melding uit verdrinkt een vrijwilliger het van een de bootbemanning op tv van. Death in Paradise: Misdaad en op Detective, door Serie, Carnaval in Saint Marie. Richard naar ziet de donkere de tijdens kant van de showbusiness als een het met concert. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv