TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Midsomer Murders: Misdaad en het Detective, Serie, Deel een 1/2. De landschappen van de door Henry Hodgsonzijn over de hele wereld naar tijdens beroemd, maar sommige. Line of Duty: Actie, in Misdaad en Detective, in Serie, Drama, Er wordt tijdens een verminkt lichaam aangetroffen met en de bezorgdheid uit neemt toe op als. The Moonstone: Drama, Het is het 1849. Franklin Blake door keert van na zijn door vaders dood terug naar een Engeland en wordt gedwongen de in het spoken van een. Midsomer Murders: Misdaad op en Detective, Serie, een Deel 2/2. Details van de op tv ware herkomst van op Hodsons landschappen het zijn opgenomen op in een. The Last Post: Drama, Kapitein van Joe Martin arriveert in op tv van Aden met zijn in vrouw Honor. Hij het gaat als plaatsvervanger dienen van de tijdens het geliefde. The Coroner: Misdaad door en Detective, door Serie, Drama, Een van lokale zakenman wordt op in het openbaar uit door een sluipschutter de doodgeschoten.. Father Brown: Misdaad een en Detective, Serie, Drama, met Father Brown gaat met op onderzoek als van de nieuwe cricketcaptain van op Kembleford de wordt. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv