TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: In the Dark: Actie, Misdaad en in Detective, Serie, op Drama, Poppy een Johnstons ouders eisen naar publiekelijk van Stephen naar Bates dat hij van de. The Kettering Incident: Misdaad de en Detective, Serie, Drama, op tv De stad raakt in van een met crisis als er giftig water een wordt ontdekt. Anna van tijdens wordt. Silent Witness: Misdaad in en Detective, Serie, van Deel 1/2. Een mensensmokkelaar in wordt dood op tv aangetroffen en Nikki moet een gaan graven in de de. Midsomer Murders: Misdaad een en Detective, Serie, naar Na de dood van een Alan King trouwt zijn tijdens weduwe met zijn naar broer Charles naar tot misnoegen van van haar. Father Brown: Misdaad en door Detective, Serie, Drama, Lillith van wordt een aangevallen en de door geestelijkheid moet een commissie met vormen op tv over de. Midsomer Murders: Misdaad in en Detective, Serie, Als door de oude rockers Hired naar door Gun weer bij elkaar in komen voor de een optreden op het uit Midsomer. Call the Midwife: Serie, met Drama, Het is door 1962 en met de verloskundigen worden na hun het Zuid van Afrikaanse avontuur enthousiast een verwelkomd... maar. Midsomer Murders: Misdaad en Detective, uit Serie, een Na de dood van Alan in King met trouwt zijn weduwe met naar zijn broer uit Charles tot op misnoegen van haar. Father Brown: Misdaad een en Detective, het Serie, Drama, De indringer een die de slaapkamer van naar Lady tijdens Felicia binnendringt, blijkt haar naar nicht. Death in Paradise: Misdaad en Detective, van Serie, met DI Goodman raakt van betrokken bij uit de moordende wereld van bedrijfsteambuilding een als een een. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv