TV Gids BBC First vandaag

Je vindt hier de tv gids van BBC First voor vandaag. We hebben de volgende programma's op BBC First voor vandaag: Death in Paradise: Misdaad en een Detective, Serie, op DI Mooney en zijn het team op worden getest als de uit verloofde van op een hotelmiljardair de dag door voor. Midsomer Murders: Misdaad de en Detective, Serie, van Deel 1. in Als de vrouw van door de plaatselijke zakenman een Alan Hollingsworth is verdwenen uit nadat. Midsomer Murders: Misdaad in en Detective, Serie, Part door 1. Tijdens zijn onderzoek met naar het de moord op uit Agnes Gray krijgt DCI het Barnaby het meer dan hij. Midsomer Murders: Misdaad en Detective, op tv Serie, door Deel 2. Barnaby's vermoedens op tv dat er iets met met in Hollingsworths vrouw Simone op tv is gebeurd,. Midsomer Murders: Misdaad door en Detective, de Serie, Deel 2. DCI op Barnaby ontdekt dat uit de tape het op het propellerblad was verwijderd zonder de in dat. Call the Midwife: Christmas Special 2017: Serie, Drama, het Met de kerst een van 1963 krijgen de met van verloskundigen te maken met de koudste een winter het sinds 300 jaar. Ze de spannen. Death in Paradise: Misdaad naar en Detective, Serie, DI Mooney in en zijn met team op worden getest als de de verloofde van een op tv hotelmiljardair de dag het voor. Midsomer Murders: Misdaad en Detective, door Serie, de Deel 1. in Als de vrouw van de plaatselijke van van zakenman Alan Hollingsworth is verdwenen de nadat. Liar: Misdaad en naar Detective, Serie, Drama, Laura's met grootste de vrees wordt met werkelijkheid als haar verleden zichtbaar op wordt, in maar. The Durrells: Serie, uit Drama, Larry's tijdens nieuwste roman is in Engeland gepubliceerd, naar door maar iedereen lijkt het naar te druk te hebben het om het de op. Dat was het voor de tvgids van BBC First voor vandaag .

Zender informatie

BBC First is een televisiekanaal dat drama- en comedyseries die zijn geproduceerd door de Britse BBC uitzendt. BBC Worldwide beheert en is eigenaar van de zender. Het is gericht op mensen buiten Groot-Brittannië.

De zender werd voor het eerst in Australië uitgezonden in 2014. Niet veel later waren ook Nederland en België aan de beurt. Op 16 mei 2015 werd BBC First voor het eerst in Nederland bij KPN op kanaal 25 uitgezonden, met speciaal geselecteerde drama en misdaadseries, Nederlandse ondertiteling en voice-overs. Per 1 juli 2016 kunnen abonnees van Ziggo ook in HD kijken naar BBC First, op kanaal 22. In Vlaanderen kun je op Telenet naar kanaal 310 kijken.

Populaire series zijn onder meer Death in paradise, New tricks, Father Brown, Midsomer murders en New Blood.

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv