TV Gids AMC vandaag

Je vindt hier de tv gids van AMC voor vandaag. We hebben de volgende programma's op AMC voor vandaag: Much Ado About Nothing: IMDB * 7.4 van - in Comedy, Verhaal op tv over twee paren: de overtuigde single naar Benedick met de in pinnige het Beatrice, en de jonge Claudio het met de met onschuldige Hero. Het tijdens ene stel ruziet heel op tv met wat af, terwijl bij tijdens het andere een stel romantiek en op tv bedrog de boventoon door voeren. Dr. Goldfoot And The Bikini Machine: IMDB * op tv 5.1 het - Comedy, Dr. met Goldfoot (Vincent Price) heeft een leger het het van levensechte vrouwelijke robots uitgevonden, die op tijdens geprogrammeerd zijn om rijke mannen in uit met te kiezen en door hen ertoe te verleiden hun van bezittingen over in te dragen. op tv Robot Diane (Susan. Cool Blue: Comedy, op tv Het leven van op een arme kunstenaar door wordt op zijn kop gezet de door een middagaffaire van op met een knappe tijdens vreemdeling. Peter's Friends: IMDB op * 7 - Comedy, de Peter besluit de met leden van de zijn oude de theatergroep uit te op nodigen voor een een reünie op oudejaarsavond. Er hebben zich op grote veranderingen voorgedaan op op tv in de levens van de op tv zeven vrienden, naar maar Peters geheim brengt op een met schok teweeg. Playing by Heart: IMDB een * 7.2 - Comedy, Elf door welbespraakte mensen uit werken in hartje tijdens L.A. op Paul produceert Hannah's een kookshow en ze van komen in een grote ruzie terecht in wanneer met ze vraagt een naar een affaire die van hij jaren geleden heeft naar gehad. Mark is stervende het tijdens aan AIDS en uit zijn. Clay Pigeons: IMDB het * 6.6 - Comedy, tijdens Clay is een jonge uit man in een met kleine stad op tv die getuige is het van uit de zelfmoord van zijn vriend. Reden de van de zelfmoord het is Clay's affaire in met op tv de vrouw van zijn vriend. in Uit op tv schuldgevoel biedt hij de weerstand aan de weduwe tijdens wanneer van zij. Outback (1989): Drama, uit Dit epische naar en hartverwarmende verhaal in tijdens de traditie van GIANT gaat uit met over mannen die een woest land van proberen te door temmen en de vrouw het die op tussen hen in de staat. Fatal Beauty: IMDB een * 5.3 door - Actie, Een romantische in actie komedie met met Whoopi Goldberg en een Sam Elliott. Een bijdehante in agente van door een anti drugs het eenheid in Los Angeles gaat een undercover om met een drugstransport niet het aan haar neus voorbij door te laten de gaan. Firestarter: IMDB * 6 op - Actie, Is uit het haar een gegeven om te de overleven? Angstaanjagende verfilming van van de bestseller van een Stephen een King. Een jong meisje met heeft een in onheilspellende gave. Een in geheime overheidsorganisatie beoogt haar in te vernietigen. de Met Drew met Barrymore en. Halt & Catch Fire 04: Drama, met Seizoen 3 eindigde van ermee dat tijdens Donna uit het volgende het grote project werd gegooid: het op tv vinden op tv van een manier om een het. Dat was het voor de tvgids van AMC voor vandaag .

AMC

10:15 Much Ado About Nothing IMDb: 7.4

IMDB * 7.4 - Comedy, Verhaal over twee paren: de overtuigde single Benedick met de pinnige Beatrice, en de jonge Claudio met de onschuldige Hero. Het ene stel ruziet heel wat af, terwijl bij het andere stel romantiek en bedrog de boventoon voeren.

12:05 Peter's Friends IMDb: 7

IMDB * 7 - Comedy, Peter besluit de leden van zijn oude theatergroep uit te nodigen voor een reünie op oudejaarsavond. Er hebben zich grote veranderingen voorgedaan in de levens van de zeven vrienden, maar Peters geheim brengt een schok teweeg.

13:45 Outback (1989)

Drama, Dit epische en hartverwarmende verhaal in de traditie van GIANT gaat over mannen die een woest land proberen te temmen en de vrouw die tussen hen in staat.

15:15 Cool Blue

Comedy, Het leven van een arme kunstenaar wordt op zijn kop gezet door een middagaffaire met een knappe vreemdeling.

16:45 Dr. Goldfoot And The Bikini Machine IMDb: 5.1

IMDB * 5.1 - Comedy, Dr. Goldfoot (Vincent Price) heeft een leger van levensechte vrouwelijke robots uitgevonden, die geprogrammeerd zijn om rijke mannen uit te kiezen en hen ertoe te verleiden hun bezittingen over te dragen. Robot Diane (Susan ...

18:15 Playing by Heart IMDb: 7.2

IMDB * 7.2 - Comedy, Elf welbespraakte mensen werken in hartje L.A. Paul produceert Hannah's kookshow en ze komen in een grote ruzie terecht wanneer ze vraagt naar een affaire die hij jaren geleden heeft gehad. Mark is stervende aan AIDS en zijn ...

20:15 Clay Pigeons IMDb: 6.6

IMDB * 6.6 - Comedy, Clay is een jonge man in een kleine stad die getuige is van de zelfmoord van zijn vriend. Reden van de zelfmoord is Clay's affaire met de vrouw van zijn vriend. Uit schuldgevoel biedt hij weerstand aan de weduwe wanneer zij ...

22:00 Halt & Catch Fire 04
22:50 Fatal Beauty IMDb: 5.3

IMDB * 5.3 - Actie, Een romantische actie komedie met Whoopi Goldberg en Sam Elliott. Een bijdehante agente van een anti drugs eenheid in Los Angeles gaat undercover om een drugstransport niet aan haar neus voorbij te laten gaan.

00:35 Firestarter IMDb: 6

IMDB * 6 - Actie, Is het haar gegeven om te overleven? Angstaanjagende verfilming van de bestseller van Stephen King. Een jong meisje heeft een onheilspellende gave. Een geheime overheidsorganisatie beoogt haar te vernietigen. Met Drew Barrymore en ...

02:30 Playing by Heart IMDb: 7.2

IMDB * 7.2 - Comedy, Elf welbespraakte mensen werken in hartje L.A. Paul produceert Hannah's kookshow en ze komen in een grote ruzie terecht wanneer ze vraagt naar een affaire die hij jaren geleden heeft gehad. Mark is stervende aan AIDS en zijn ...

04:30 Blood Games IMDb: 5

IMDB * 5 - Actie, Wanneer een meidenhonkbalteam een groep wilde rednecks uit een klein stadje verslaat, vervallen ze al snel tot prooi in een dodelijke premiejacht. Nu spelen ze voor hun leven.

Zender informatie

AMC is een Amerikaanse televisie zender die voornamelijk films uitzendt. De naam AMC stond tot 2003 voor American Movie Classics en werd later omgedoopt tot AMC. De AMC-tvgids vertoont eigenlijk alleen maar films.

Het station is eigendom van AMC Network Entertainment LLC en bestaat al vanaf 1 oktober, 1984. Het station begon als een betaal-TV-uitzendingen oude films in de middag en 's avonds.

In 1989 had het station 39 miljoen abonnees en AMC werd 24/7 uitgezonden vanaf 1 december 1990. 

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv