TV Gids AMC vandaag

Je vindt hier de tv gids van AMC voor vandaag. We hebben de volgende programma's op AMC voor vandaag: Molly: IMDB tijdens * 5.8 - op tv Drama. Sweet Lies: in Komedie. Troll 2: IMDB * 2.8 het - het Horror. Play Dirty: IMDB van * 6.8 - door Oorlog. Josie and the Pussycats: IMDB een * 5.4 - Komedie uit , Jarenlang heeft de met platenindustrie verborgen naar boodschappen in hun van muziek gestopt, zodat het tieners tijdens niets anders zijn dan zombies die op tv maar één het ding het kunnen: kopen, kopen tijdens en nog eens kopen. Wanneer de van jongensband DuJour op tv dit. Rancho Deluxe: IMDB * in 6.4 - van Western. World Gone Wild: IMDB het * 5.2 - tijdens Sf. Getting It Right: IMDB een * 6.5 - met Komedie. Jinxed!: IMDB * 4.5 op tv - een Komedie. The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension: IMDB * 6.4 van - met Komedie. Dat was het voor de tvgids van AMC voor vandaag .

Zender informatie

AMC is een Amerikaanse televisie zender die voornamelijk films uitzendt. De naam AMC stond tot 2003 voor American Movie Classics en werd later omgedoopt tot AMC. De AMC-tvgids vertoont eigenlijk alleen maar films.

Het station is eigendom van AMC Network Entertainment LLC en bestaat al vanaf 1 oktober, 1984. Het station begon als een betaal-TV-uitzendingen oude films in de middag en 's avonds.

In 1989 had het station 39 miljoen abonnees en AMC werd 24/7 uitgezonden vanaf 1 december 1990.