Bekijk de uitzending van Wildest Islands Of Indonesia terug

Zo 17 september 2017 | 22:00 Wildest Islands Of Indonesia

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Wildest Islands Of Indonesia gemist? Bekijk hier naar Wildest Islands Of Indonesia gemist.

Wildest Islands Of Indonesia

Datum
Zo 17 september 2017
Tijd
22:00 tot 23:00
Zender
Discovery Channel
Genre
Kingdom Of Giants
Jaar
2015
Twitter hashtag
#wildestislandsofindonesia
Deel-url
gids.tv/18627031

De vijfdelige serie Wildest Islands of Indonesia toont de schoonheid van een van de meest diverse en spectaculairste natuurgebieden op aarde. Met zijn immense aantal van 17.000 eilanden kent Indonesië een variëteit aan flora en fauna. Sommige eilanden hebben hoge bergen vol tropisch regenwoud, terwijl op andere de droge savanne regeert. En in totaal kent Indonesië maar liefst 120 actieve vulkanen.

In de uitgestrekte eilandengroep leven unieke olifantensoorten, ’s werelds langste slang en een krab van een meter lang die in bomen klimt. En ook in de oceaan om de eilanden leven meer diersoorten dan elders ter wereld naast de prachtige koraalriffen en atollen. Ontdek de geheime wereld van dit bijzondere land dat een wereld op zich is.

Wildest Islands Of Indonesia op tv

Dieren met indonesië slang tropisch krab tijdens bergen oceaan uit aarde leefgebied regenwoud dierenrijk serie op tv eilanden vulkanen op tv koraalriffen op tv kingdom.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv