Bekijk de uitzending van Wat Verdien Je? terug

Ma 15 januari 2018 | 22:15 Wat Verdien Je?

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Wat Verdien Je? gemist? Bekijk hier naar Wat Verdien Je? gemist.

Wat Verdien Je?

Datum
Ma 15 januari 2018
Tijd
22:15 tot 23:00
Zender
NPO 1
Genre
Informatief programma
Jaar
2018
Presentatie
Astrid Joosten
Twitter hashtag
#watverdienje
Deel-url
gids.tv/19423662

Wat verdient een chirurg, een directeur van een ziekenhuis of een ambulanceverpleegkundige? Verdien je bij de krant meer of minder dan bij de televisie? Waarom verdienen mannen nog steeds meer dan vrouwen? Heeft een Limburgs of een Gronings accent invloed op wat je verdient? Waarom zijn bankiers nóg minder spraakzaam over hun salaris dan alle anderen? En hoe kun je er zelf voor zorgen dat je salaris wordt verhoogd? In het nieuwe tv-programma Wat Verdien Je? onthullen wekelijks drie Nederlanders wat hun salaris is en discussiëren twee panels over het laatste taboe in Nederland. Wat Verdien Je?, gepresenteerd door Astrid Joosten, is vanaf vanavond wekelijks te zien op maandag om 22:10 uur op NPO 1.

De panels bestaan uit ondernemers (o.a. Annemarie van Gaal en Hennie van der Most) en uit mensen die de onderkant van de samenleving goed kennen (o.a. Sander de Kramer en Myrthe Hilkens). Deskundige Kilian Wawoe, docent Human Resources Management aan de VU, ontsluiert alle geheimen rond het salaris en geeft ons gouden tips. De twee panels moeten vragen over salarissen beantwoorden en raden wat de drie Nederlanders in de studio verdienen. Deze mensen onthullen hun salaris, en heel Nederland kan meekijken in de portemonnee van een ander. Als kijker leer je hoe salarissen tot stand komen in ons land en hoe je zelf meer geld kunt verdienen.

In elk van de vier afleveringen staat één sector centraal. De eerste aflevering staat in het teken van de medische wereld. Diverse artsen en verpleegkundigen maken hun salaris bekend. De tweede en de derde aflevering gaan over de bankwereld en over hoe je zelf je salaris kunt verhogen.

Astrid Joosten: "Van al mijn tv-programma’s door de jaren heen is Wat Verdien Je?
het moeilijkste programma dat mijn team en ik ooit hebben gemaakt. Praten over je salaris blijkt in Nederland nog altijd een groot taboe. Bijna niemand was bereid naar de studio te komen. We hebben wat overuren moeten maken! Met dit programma proberen we het taboe te doorbreken." In de laatste aflevering, met als thema de media, onthult Joosten ook zelf haar salaris.

Wat Verdien Je? op tv

Ziekenhuis de nederland salaris media uit ondernemers ambulance bankiers huisarts van bonus taboe samenleving tijdens gouden eerste aflevering tv-programma van docent in deskundige salarissen meekijken verpleegkundigen chirurg in uit thema kijker accent raden geld geheimen tijdens uit krant joosten teken annemarie op tv van gaal astrid joosten kilian een wawoe een sander de kramer portemonnee leiding het met vragen seizoen aflevering een 1.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp