Bekijk de uitzending van Virgin Atlantic: Up in the Air terug

Za 18 februari 2017 | 20:15 Virgin Atlantic: Up in the Air

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Virgin Atlantic: Up in the Air gemist? Bekijk hier naar Virgin Atlantic: Up in the Air gemist.

Virgin Atlantic: Up in the Air

Datum
Za 18 februari 2017
Tijd
20:15 tot 20:40
Zender
Eén
Genre
Realityreeks
Jaar
2015
Twitter hashtag
#virginatlanticupintheair
Deel-url
gids.tv/17285460

Vanavond start de driedelige docuserie over het reilen en zeilen bij Virgin Atlantic in het jaar dat de vliegtuigmaatschappij haar dertigste verjaardag viert.

Het personeel van Virgin Atlantic maakt zich op voor de dertigste verjaardag van de luchtvaartmaatschappij. Topman Richard Branson zal een zeldzame opwachting maken. Nu sommige van de toestellen de gezegende leeftijd van 20 jaar bereiken, moet Nik ervoor zorgen dat de gloednieuwe en zuinige Dreamliner-toestellen de vloot tijdig vervoegen.

Na een wervingsstop van twee jaar, heeft Virgin Atlantic nood aan extra personeel. Meer dan 2000 sollicitanten maken hun opwachting, waaronder de 58-jarige Katrine en de 25-jarige Charlotte, die haar hoop stelt op 'derde keer, goede keer'.

Virgin Atlantic: Up in the Air op tv

Topman verjaardag zeilen met virgin door richard branson vliegtuigmaatschappij personeel branson door in atlantic vloot 2000 op start.