Bekijk de uitzending van Vikings terug

Zo 23 april 2017 | 23:00 Vikings

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Vikings gemist? Bekijk hier naar Vikings gemist.

Vikings

Datum
Zo 23 april 2017
Tijd
23:00 tot 00:00
Zender
FOX
Genre
Dramaserie
Jaar
2016
Acteurs
Gustaf Skarsgård, Katheryn Winnick, Alexander Ludwig, Travis Fimmel, Clive Standen
Twitter hashtag
#vikings
Deel-url
gids.tv/17702871

Vanaf vanavond biedt FOX alle serieliefhebbers een zondagavond vol episch drama. Het succesvolle ‘Vikings’ keert dan om 23.00 uur terug voor het vierde seizoen, met voorafgaand om 22.00 uur nieuwe afleveringen van het even meeslepende ‘Outsiders’.

Een jaar na de cliffhanger van het derde seizoen, eindigend met een gewelddadige veldslag, keert 'Vikings' terug met nieuwe afleveringen. Waar het derde seizoen eindigde in een overwinning voor koning Ragnar, keert hij nu doodziek terug naar huis. Dit tot grote vreugde van zijn tegenstanders, die de kans schoon zien om snode plannen te smeden.

De eerste drie seizoen van ‘Vikings’ kunnen op louter positieve kritieken rekenen van kijkers en critici, wat ook blijkt uit de hoge IMDB-waardering van 8,7. Creatief brein achter de serie is de Britse scenarioschrijver en producent Michael Hirst. Hirst is gespecialiseerd in historische drama’s en bekend van de Academy Award-winnende film ‘Elizabeth’ en de met een Emmy en Golden Globe genomineerde serie ‘The Tudors’.

Vikings op tv

Koning rekenen film van overwinning veldslag de creatief emmy golden door globe door golden serie dramaserie in brein plannen gustaf skarsgård katheryn het winnick het alexander ludwig travis fimmel een clive standen het vikings.