Bekijk de uitzending van Vermoord In Het Buitenland terug

Di 17 oktober 2017 | 20:32 Vermoord In Het Buitenland

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Vermoord In Het Buitenland gemist? Bekijk hier naar Vermoord In Het Buitenland gemist.

Vermoord In Het Buitenland

Datum
Di 17 oktober 2017
Tijd
20:32 tot 21:32
Zender
RTL 4
Genre
Documentaire
Jaar
2017
Presentatie
John van den Heuvel
Twitter hashtag
#VIHB
Uitzending gemist
Vermoord In Het Buitenland gemist
Deel-url
gids.tv/18818516

Vanavond is de laatste aflevering van Vermoord In Het Buitenland, de docureeks waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden.

Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden zijn verdacht. De rapporten over de doodsoorzaak spreken elkaar tegen en instanties geven niet thuis.

Een jaar later worstelen de nabestaanden van het stel nog met veel vragen. Wat is er precies gebeurd in het resort? Is er opzet in het spel, is er sprake van een agressieve bacterie of heeft voedselvergiftiging een einde aan hun leven gemaakt? Samen met Edwin, de broer van Michou, reconstrueert John van den Heuvel de laatste 24 uur in de hoop antwoorden te vinden.

Vermoord In Het Buitenland op tv

Doodsoorzaak naar buitenland worstelen documentaire edwin op tv bacterie in voedselvergiftiging overlijden republiek dominicaanse republiek rompslomp de onbegrip dominicaanse door geliefden vermoord dood het john van den tijdens heuvel de wachten vragen vermoord in het met buitenland.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv