Terug: Under the Dome

Eerstvolgende uitzending
Terug: Under the Dome
Datum
Ma 25 augustus 2014
Tijd
20:30 tot 21:30
Genre
Dramaserie
Jaar
2014
Acteurs
Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Alexander Koch, Colin Ford, Dean Norris

De Amerikaanse hitserie Under the Dome komt terug bij SBS6 met een tweede seizoen. Het nieuwe seizoen gaat verder na de zenuwslopende cliffhanger die fans met veel vragen achterliet: Wat is het echte verhaal achter de koepel? En wat gaat er gebeuren met de inwoners van Chester’s Mill? Under the Dome is vanaf vanavond wekelijks om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien bij SBS6.

Om het geheugen op te frissen even terug naar het eerste seizoen: in Under the Dome worden de inwoners van het stadje Chester’s Mill plotseling afgesloten van de buitenwereld, als een mysterieuze koepel over de stad valt. Al snel blijkt dat deze ondoordringbaar is en niemand de koepel in of uit kan.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat Barbie, een van de hoofdpersonen, op het punt opgehangen te worden door Big Jim. Big Jim is de ogenschijnlijke good guy, die de misdaden waarvoor Barbie terecht staat in werkelijkheid heeft gepleegd. Dan geeft de koepel plotseling een elektromagnetische puls die iedereen weleens uit kan roeien.

In het nieuwe seizoen komen er twee nieuwe karakters bij: Sam (Eddie Cahill, o.a. bekend van CSI; NY en de serie Friends) en Rebecca (Karla Crome, o.a. bekend van de series Misfits en Prisoners Wives). Maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd gaat in Chester’s Mill niet altijd op…


Under the Dome is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. In thuisland Amerika is de serie uitermate populair en stond wekelijks bovenaan de kijkcijferlijst. Ook seizoen twee doet het goed in de VS. De eerste aflevering steeg meteen naar de toppositie van best bekeken programma van de avond.
In Nederland was het eerste seizoen erg succesvol met gemiddeld rond de 1 miljoen kijkers per aflevering en een marktaandeel van 17,1% (20-54 jaar).

Meer op tv: Thriller op tv , Basketbal op tv en Wetenschap op tv

Vind jij de verschillen eerder dan je facebookvrienden >>> Speel nu Find It with Friends
Volg TVGiDS.tv     @tvgidsTV volgen
Like TVGiDS.tv