Bekijk de uitzending van UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United terug

Wo 24 mei 2017 | 20:40 UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United gemist? Bekijk hier naar UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United gemist.

UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United

Datum
Wo 24 mei 2017
Tijd
20:40 tot 23:44
Zender
RTL 7
Genre
Voetbal
Acteurs
Aad de Mos, Frank de Boer
Presentatie
Wilfred Genee, Simon Zijlemans, Marcel Maijer
Twitter hashtag
#AJAMAN
Deel-url
gids.tv/17928069

Liveverslag van de UEFA Europa League-finale Ajax - Manchester United.

Ajax kan voor het eerst sinds 1995 weer een Europese hoofdprijs te bemachtigen. Het zal dan vanavond moeten winnen van Manchester United dat getraind wordt door Jose Mourinho.

Deze avond zal er als volgt uit zien:

- 18.30 uur: aflevering van het tv-programma ‘Tiki Taka Touzani’, waarin oud voetballer Soufiane Touzani met Ajaxieden en dus UEFA Europa League-finalisten Hakim Ziyech en Abdelhak Nouri op pad gaat.
- 19.00 uur: live vanuit Stockholm een voorbeschouwing op de wedstrijd Ajax – Manchester United met oud Ajax trainers en spelers Aad de Mos en Frank de Boer. De presentatie is in handen van Wilfred Genee. Er zullen diverse live reportages zijn met onder andere Simon Zijlemans en Marcel Maijer. Zullen zullen interviews doen met de huidige selectie en staf, maar ook met fans en oud-spelers. Ook en zijn in Stockholm in en rond het stadion aanwezig en begeven zich tussen fans, spelers en coaches. Tenslotte is er een rechtstreekse verbinding met Amsterdam, waar vele fans op het Museumplein zullen kijken.
- 20.45 uur: start de wedstrijd
- 21.30 uur: analyse in de rust met Aad de Mos en Frank de Boer
- 21.45 uur: tweede helft
- ± 22.30 uur: analyse van de wedstrijd en huldiging
- 23.45 uur: einde uitzending

Let op, deze wedstrijd kan uitlopen. Bij een gelijke stand zal de wedstrijd verlengd worden met 2x15 minuten en als de verlenging ook gelijk blijft zullen penalties de beslissing brengen.

UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United op tv

Voetbal met amsterdam wedstrijd jose mourinho in juventus op ajax uefa europa een league frank de boer feyenoord museumplein naar nederland live tijdens presentatie uitzending manchester met manchester united daley blind naar verlenging patrick uit kluivert finale tijdens presentator arena zweden stockholm beker met met huldiging europa league stadion ac van milan hakim ziyech de beslissing naar uefa 2002 doelpunt voetballer verbinding op tv milan de 1995 tv-programma ajax-fans op 1969 trainers honderdduizend tijdens analyse mourinho friends uit wk-kwalificatiewedstrijd europa ziyech start met fans marcel maijer uit simon zijlemans soufiane naar touzani wilfred in genee nederlaag kluivert een selectie olympique lyonnais europa league-finale uit united.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Frank de Boer interview vandaag over de finale
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv