Bekijk de uitzending van UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United terug

Wo 24 mei 2017 | 20:40 UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United gemist? Bekijk hier naar UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United gemist.

UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United

Datum
Wo 24 mei 2017
Tijd
20:40 tot 23:44
Zender
RTL 7
Genre
Voetbal
Acteurs
Aad de Mos, Frank de Boer
Presentatie
Wilfred Genee, Simon Zijlemans, Marcel Maijer
Twitter hashtag
#AJAMAN
Deel-url
gids.tv/17928069

Liveverslag van de UEFA Europa League-finale Ajax - Manchester United.

Ajax kan voor het eerst sinds 1995 weer een Europese hoofdprijs te bemachtigen. Het zal dan vanavond moeten winnen van Manchester United dat getraind wordt door Jose Mourinho.

Deze avond zal er als volgt uit zien:

- 18.30 uur: aflevering van het tv-programma ‘Tiki Taka Touzani’, waarin oud voetballer Soufiane Touzani met Ajaxieden en dus UEFA Europa League-finalisten Hakim Ziyech en Abdelhak Nouri op pad gaat.
- 19.00 uur: live vanuit Stockholm een voorbeschouwing op de wedstrijd Ajax – Manchester United met oud Ajax trainers en spelers Aad de Mos en Frank de Boer. De presentatie is in handen van Wilfred Genee. Er zullen diverse live reportages zijn met onder andere Simon Zijlemans en Marcel Maijer. Zullen zullen interviews doen met de huidige selectie en staf, maar ook met fans en oud-spelers. Ook en zijn in Stockholm in en rond het stadion aanwezig en begeven zich tussen fans, spelers en coaches. Tenslotte is er een rechtstreekse verbinding met Amsterdam, waar vele fans op het Museumplein zullen kijken.
- 20.45 uur: start de wedstrijd
- 21.30 uur: analyse in de rust met Aad de Mos en Frank de Boer
- 21.45 uur: tweede helft
- ± 22.30 uur: analyse van de wedstrijd en huldiging
- 23.45 uur: einde uitzending

Let op, deze wedstrijd kan uitlopen. Bij een gelijke stand zal de wedstrijd verlengd worden met 2x15 minuten en als de verlenging ook gelijk blijft zullen penalties de beslissing brengen.

UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United op tv

Voetbal uit amsterdam wedstrijd jose mourinho juventus uit ajax tijdens uefa europa op tv league frank de van boer feyenoord museumplein nederland live op presentatie uitzending het manchester manchester united daley blind de een verlenging patrick kluivert op tv finale presentator arena zweden stockholm uit 2012 beker huldiging in europa league stadion ac met het milan hakim ziyech beslissing september uefa een 2002 doelpunt voetballer door verbinding op tv milan 1995 tv-programma ajax-fans 1969 van trainers op tv honderdduizend soufiane analyse mourinho een friends wk-kwalificatiewedstrijd op europa ziyech start fans interviews van marcel op maijer simon op tv zijlemans soufiane touzani wilfred van genee nederlaag kluivert selectie van olympique lyonnais europa naar league-finale einde naar united.
Frank de Boer interview vandaag over de finale
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv