Bekijk de uitzending van UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United terug

Wo 24 mei 2017 | 20:40 UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United gemist? Bekijk hier naar UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United gemist.

UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United

Datum
Wo 24 mei 2017
Tijd
20:40 tot 23:44
Zender
RTL 7
Genre
Voetbal
Acteurs
Aad de Mos, Frank de Boer
Presentatie
Wilfred Genee, Simon Zijlemans, Marcel Maijer
Twitter hashtag
#AJAMAN
Deel-url
gids.tv/17928069

Liveverslag van de UEFA Europa League-finale Ajax - Manchester United.

Ajax kan voor het eerst sinds 1995 weer een Europese hoofdprijs te bemachtigen. Het zal dan vanavond moeten winnen van Manchester United dat getraind wordt door Jose Mourinho.

Deze avond zal er als volgt uit zien:

- 18.30 uur: aflevering van het tv-programma ‘Tiki Taka Touzani’, waarin oud voetballer Soufiane Touzani met Ajaxieden en dus UEFA Europa League-finalisten Hakim Ziyech en Abdelhak Nouri op pad gaat.
- 19.00 uur: live vanuit Stockholm een voorbeschouwing op de wedstrijd Ajax – Manchester United met oud Ajax trainers en spelers Aad de Mos en Frank de Boer. De presentatie is in handen van Wilfred Genee. Er zullen diverse live reportages zijn met onder andere Simon Zijlemans en Marcel Maijer. Zullen zullen interviews doen met de huidige selectie en staf, maar ook met fans en oud-spelers. Ook en zijn in Stockholm in en rond het stadion aanwezig en begeven zich tussen fans, spelers en coaches. Tenslotte is er een rechtstreekse verbinding met Amsterdam, waar vele fans op het Museumplein zullen kijken.
- 20.45 uur: start de wedstrijd
- 21.30 uur: analyse in de rust met Aad de Mos en Frank de Boer
- 21.45 uur: tweede helft
- ± 22.30 uur: analyse van de wedstrijd en huldiging
- 23.45 uur: einde uitzending

Let op, deze wedstrijd kan uitlopen. Bij een gelijke stand zal de wedstrijd verlengd worden met 2x15 minuten en als de verlenging ook gelijk blijft zullen penalties de beslissing brengen.

UEFA Europa League Finale: Ajax - Manchester United op tv

Voetbal op tv amsterdam wedstrijd jose mourinho door juventus ajax uefa op europa league frank de van boer feyenoord in museumplein nederland uit live presentatie uitzending manchester manchester in united tijdens daley blind verlenging op patrick kluivert finale presentator uit arena zweden stockholm beker in huldiging in europa league op stadion ac milan hakim op ziyech beslissing uefa op tv 2002 doelpunt voetballer verbinding een milan 1995 tv-programma met ajax-fans door 1969 trainers honderdduizend analyse mourinho het friends wk-kwalificatiewedstrijd europa van ziyech start fans marcel het maijer simon zijlemans in soufiane in touzani wilfred genee het nederlaag kluivert selectie olympique lyonnais van europa league-finale door einde het united.

Nieuwe TV nodig?
Klik hier om alle aanbiedingen van TV's te zien!!
Frank de Boer interview vandaag over de finale
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv