Bekijk de uitzending van True Detective terug

Wo 13 september 2017 | 23:10 True Detective

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van True Detective gemist? Bekijk hier naar True Detective gemist.

True Detective

Datum
Wo 13 september 2017
Tijd
23:10 tot 00:15
Zender
Canvas
Genre
Misdaadserie
Jaar
2014
Regisseur
Cary Joji Fukunaga
Acteurs
Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Bruce Elliott, Randal Gonzalez
Twitter hashtag
#truedetective
Officiële Twitter
@TrueDetective
Deel-url
gids.tv/18602115

Vanavond start op Canvas de Amerikaanse misdaadreeks True Detecive, over een moord op een jonge vrouw, de manier waarop het onderzoek ernaar werd gevoerd door twee heel verschillende politiemensen en de gevolgen daarvan voor hun eigen leven en dat van anderen in de loop der jaren.

Het is 2012. Martin Hart en Rustin Cohle, ooit partners bij de staatspolitie van Louisiana, leggen afzonderlijk verklaringen af over de moord op de prostituee Dora Lange, 17 jaar eerder. Tijdens hun terugblik komen niet alleen meer details over de misdaad - waaronder occulte aspecten - aan het licht, maar krijgen we ook meer inzicht in de explosieve relatie van de twee rechercheurs en in hun tumultueuze privélevens.

True Detective op tv

Moord op tv onderzoek vrouw misdaad een terugblik louisiana in prostituee relatie detective start een matthew mcconaughey woody harrelson van politiemensen met matthew hart true tijdens detective.
Trailer: True Detective