Bekijk de uitzending van Nieuw: Topper Gezocht! terug

Za 17 maart 2018 | 20:00 Nieuw: Topper Gezocht!

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Topper Gezocht! gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Topper Gezocht! gemist.

Nieuw: Topper Gezocht!

Nieuw: Topper Gezocht!
Datum
Za 17 maart 2018
Tijd
20:00 tot 22:00
Zender
SBS 6
Genre
Show
Twitter hashtag
#toppergezocht
Deel-url
gids.tv/19835392

Nieuw op tv: Topper Gezocht!


Gepubliceerd: 05 maart 2018 - 16:41 uur
TV-uitzending: 17 maart 2018 - 20:00 uur

In de talentenjacht Topper Gezocht! gaan René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar een nieuwe collega die samen met hen mag optreden tijdens het gezelligste meezingfeest van het jaar. Welke nog onbekende ster staat in mei in een bomvolle Amsterdam ArenA op het podium tijdens Toppers in Concert 2018? Topper Gezocht is vanaf vanavond iedere zaterdag om 20:00 uur te zien bij SBS 6. Irene Moors presenteert het programma.

Tijdens vier auditierondes beslissen de zangers welke twaalf kandidaten doorgaan naar de halve finale. Worden ze het niet eens, wat nogal eens wil gebeuren bij de heren, dan beslist het publiek. In de halve finale worden de kandidaten in drie groepen verdeeld en krijgen ze de opdracht om samen een medley te zingen. Hierna valt in elke groep één talent af en krijgen de twee overgebleven kandidaten uit elke groep de opdracht om een nummer met De Toppers te zingen. Per koppel gaat het beste talent door naar de finale.

De uiteindelijke winnaar staat op 25, 26 en 27 mei met De Toppers op het podium én mag samen met hen een medley zingen. Wie kiezen René, Gerard, Jeroen en Jan als Topper en wie gaat er dus dit voorjaar drie avonden voor 65.000 man publiek optreden?

Nieuw: Topper Gezocht! op tv

Amsterdam talent in concert op tv kandidaten gerard joling op finale arena amsterdam arena jan naar smit winnaar de talentenjacht voorjaar show de halve finale met collega podium opdracht gezocht zangers het joling irene met moors optreden publiek toppers froger de jeroen van der van boom tijdens koppel ster medley seizoen aflevering naar op tv 1.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv