Bekijk de uitzending van Top of the Lake: China Girl terug

Za 14 oktober 2017 | 22:40 Top of the Lake: China Girl

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Top of the Lake: China Girl gemist? Bekijk hier naar Top of the Lake: China Girl gemist.

Top of the Lake: China Girl

Datum
Za 14 oktober 2017
Tijd
22:40 tot 23:45
Zender
NPO 2
Genre
Thrillerserie
Jaar
2017
Acteurs
Elisabeth Moss, Gwendoline Christie, Clayton Jacobson, Nicole Kidman, Lincoln Vickery
Twitter hashtag
#topofthelake
Deel-url
gids.tv/18859892

Vanavond is de laatste aflevering van de Australische thrillerserie 'Top of the Lake: China Girl' te zien op NPO 2. Vanwege het overlijden van Eberhard van der Laan werd de slotuitzending vorige week vervangen door een herhaling van Zomergasten met Van der Laan.

Wanneer Robin en Pyke van Miranda horen dat Mary in een levensbedreigende situatie verkeert, komen ze in een nachtmerrie terecht. Terwijl in Silk 41 zowel Puss als de beelden van de beveiligingscamera zijn verdwenen, begint ook Miranda zich grote zorgen te maken om de toekomst. Robin moet snel doordringen tot de gedachtegang van Puss en zijn grote plan ontrafelen, als ze haar dochter ooit nog levend wil zien.

Top of the Lake: China Girl op tv

China eberhard op tv van der in laan elisabeth zomergasten op tv overlijden dochter een beveiligingscamera levend christie laan uit elisabeth moss nicole kidman in lincoln.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv