Bekijk de uitzending van Tiki Taka Touzani terug

Ma 20 februari 2017 | 22:00 Tiki Taka Touzani

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Bekijk hier naar Tiki Taka Touzani gemist.

Tiki Taka Touzani

Datum
Ma 20 februari 2017
Tijd
22:00 tot 22:33
Zender
RTL 7
Genre
Realityreeks
Jaar
2017
Twitter hashtag
#tikitakatouzani
Deel-url
gids.tv/17299019

Vanavond start het eerste tv-programma van Youtube-ster Soufiane Touzani. In ‘Tiki Taka Touzani’ gaat de wereldberoemde freestyler langs bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Met en zonder bal speelt hij ‘Tiki Taka’ (Spaans voor: aanvallend en swingend voetbal waar het plezier vanaf spat) met de voetballers en daagt hij ze uit voor spectaculaire challenges.

Soufiane Touzani: “Met dit programma richt ik me op alle voetbalfans van Nederland die verder willen kijken dan het veld. Natuurlijk zijn er altijd mensen die vinden dat professionals zich bij voetballen moeten houden, maar ik ben er trots op dat ik een andere kant van de voetballers kan laten zien.”

In de eerste drie afleveringen gaat Soufiane respectievelijk langs bij Hakim Ziyech en Abdelhak Nouri (Ajax), Karim el Ahmadi en Tonny Vilhena (Feyenoord) en de broers Siem en Luuk de Jong van PSV. ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk neemt Soufiane in de vierde aflevering een dag mee in zijn leven. In de daaropvolgende aflevering gaat de freestyler naar Istanbul en loopt hij een dag mee met Nigel de Jong.

Het Deense supertalent Kasper Dolberg staat centraal in de zesde aflevering. Hierin laat de goaltjesdief van Ajax een kant van zichzelf zien die niet veel mensen kennen. Vanuit Amsterdam reist Soufiane door richting Heerenveen en voetbalt hij met Jeremiah St. Juste en Sam Larsson. In de laatste aflevering van dit seizoen gaat Touzani naar Liverpool en neemt hij een kijkje in het leven van Georginio Wijnaldum.

Tiki Taka Touzani op tv

Voetbal het amsterdam ajax buitenland nederland liverpool van broers op heerenveen istanbul voetbalfans luuk de met jong uit georginio wijnaldum hakim met ziyech voetballers nigel de jong door tonny uit vilhena tom beugelsdijk tv-programma met sam op tv larsson karim el ahmadi op tv deense wijnaldum ziyech vilhena de el ahmadi larsson door start soufiane tijdens touzani kasper dolberg uit dolberg.
TIKI TAKA TOUZANI met ZIYECH, NOURI, drie keer DE JONG en véél meer