Bekijk de uitzending van The Voice of Holland terug

Vr 17 februari 2017 | 20:37 The Voice of Holland

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Voice of Holland gemist? Bekijk hier naar The Voice of Holland gemist.

The Voice of Holland

Datum
Vr 17 februari 2017
Tijd
20:37 tot 22:41
Zender
RTL 4
Genre
Muziekshow
Jaar
2016
Presentatie
Martijn Krabbé, Wendy van Dijk, Jamai Loman
Twitter hashtag
#TVOH
Officiële Twitter
@rtl_tvoh
Uitzending gemist
The Voice of Holland gemist
Deel-url
gids.tv/17278903

Het zevende seizoen van ‘The Voice’ nadert een zinderende ontknoping. Vanavond wordt bekend wie zich de nieuwe ‘Voice of Holland’ mag noemen. Pleun Bierbooms, Thijs Pot, Vinchenzo Tahapary en Isabel Provoost nemen het in een spectaculaire eindstrijd tegen elkaar op. Nog één keer gooien zij alles in de strijd om coaches Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis, maar vooral ook de kijkers, te imponeren en overtuigen. Ook deze week ligt het lot van de talenten namelijk weer volledig in handen van het publiek. Zij bepalen doormiddel van bellen en sms’en wie de winnaar van ‘The voice of Holland’ 2017 wordt.

De vier finalisten worden tijdens de show ondersteund door een aantal grote nationale en internationale artiesten. Nederlands trots Armin van Buuren verzorgt samen met de talenten een spetterende openingsact. De Zeeuwse Isabel zingt een duet met provinciegenoot Paskal van BLØF. Vinchenzo bouwt samen met de Nederlandse hit-sensatie Ronnie Flex een feestje en laat hierbij ook zijn danskunsten zien. Thijs zingt voor het eerst in deze competitie een Nederlandstalig nummer, samen met zijn coach Guus Meeuwis. En Pleun zingt samen met Waylon een prachtige ballad.

Ook zingen alle talenten een ‘golden oldie’: een succesnummer dat ze eerder in het programma al een keer ten gehore gebracht hebben. Na deze nummers valt één van de vier finalisten af. De overige drie finalisten zingen hun nieuwe single, die eerder deze week bij Radio 538 in primeur zijn gegaan. De Deense band Lukas Graham speelt, naast de Top 40 hit ‘7 Years’, hun nieuwe singel ‘You’re not there’.

Jamai is ook tijdens de finale weer te zien vanuit de RedRoom. Hier ontvangt hij de finalisten voor én na hun optredens en houdt de kijkers op de hoogte van de laatste nieuwtjes op social media. Na de show gaat hij door met een livestream die via de RedRoom-app en de website van ‘The Voice’ te zien is. Hierin gaat hij de eerder afgevallen liveshow talenten een vip-area jamsessie houden.

De finale van ‘The voice of Holland’ wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.

The Voice of Holland op tv

Guus naar meeuwis media armin een van buuren finale bellen in artiesten radio naar finalisten winnaar social media op tv competitie the voice naar the voice of de holland holland waylon coach op tv door bløf show single deense feestje radio het 538 wendy het jamai flex livestream een jamai loman wendy door van in dijk singel primeur met gooien.