Bekijk de uitzending van The voice of Holland terug

Vr 13 januari 2017 | 20:39 The voice of Holland

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The voice of Holland gemist? Bekijk hier naar The voice of Holland gemist.

The voice of Holland

Datum
Vr 13 januari 2017
Tijd
20:39 tot 22:35
Zender
RTL 4
Genre
Muziekshow
Jaar
2016
Presentatie
Martijn Krabbé, Wendy van Dijk, Jamai Loman
Twitter hashtag
#TVOH
Officiële Twitter
@rtl_tvoh
Uitzending gemist
The voice of Holland gemist
Deel-url
gids.tv/17048371

Na de zenuwslopende ‘Blind Auditions’, ‘Battles’ en ‘Knockouts’ staan de twaalf talenten van Team Waylon (Pleun, Yerry en Romy), Team Sanne (Sheela, Kirsten en Isabel), Team Ali B (Dwight, Roza en Vinchenzo) en Team Guus (Thijs, Katell en Leon) te trappelen om de laatste fase van hun muzikale avontuur bij ‘The voice of Holland’ in te gaan. Vanaf vanavond is bij RTL 4 te zien hoe zij de kijker live vanuit Studio 22 met hun stem proberen te veroveren. En niet alleen de kijker, want dit jaar hebben ook coaches Waylon, Sanne, Ali B en Guus een stem tijdens de eerste vier liveshows.

De twaalf talenten worden dit jaar door zowel de coaches als de kijkers beoordeeld. De kijker kan de talenten tijdens de eerste vier shows door middel van een rapportcijfer via de RedRoom app beoordelen. Het gemiddelde van deze cijfers bepaalt voor 50 procent de beoordeling. De andere 50 procent van de beoordeling wordt gevormd door het gemiddelde van de cijfers van de coaches. De zes talenten met gemiddeld het hoogste cijfer zijn door naar volgende liveshow. De andere zes talenten hebben nog één kans. De kijker bepaalt door middel van sms wie er alsnog naar de volgende liveshow gaan. Van de twee talenten met de minste stemmen wordt afscheid genomen.

De eerste liveshow wordt op spectaculaire wijze geopend door Kensington. Zij zingen samen met twee talenten het nummer ‘Do I Ever’. Later in de show trakteert de immens populaire band de kijker op een optreden met de single ‘Sorry’. De band heeft de afgelopen jaren verschillende 3FM-awards, MTV Awards en een Edison gewonnen.

Jamai zal de RedRoom weer onder zijn hoede nemen. Daar ontvangt hij de talenten voor en na hun optreden en houdt de kijkers op de hoogte van de laatste nieuwtjes op social media. Na de show gaat hij door met een livestream die via de RedRoom-app en de website van ‘The Voice’ te zien is. Daarin zal hij met twee talenten in de vip-area jamsessies houden.

De liveshows worden gepresenteerd door Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.

The voice of Holland op tv

Cijfers live 3fm-awards uit kensington media in afscheid social media de the voice the tijdens voice of holland in cijfer door awards mtv awards holland waylon edison van de show avontuur single beoordeling kirsten met kijker wendy jamai in livestream optreden door jamai loman wendy van dijk met uit team.