Bekijk de uitzending van The Voice Kids terug

Vr 21 april 2017 | 20:39 The Voice Kids

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Voice Kids gemist? Bekijk hier naar The Voice Kids gemist.

The Voice Kids

Datum
Vr 21 april 2017
Tijd
20:39 tot 22:34
Zender
RTL 4
Genre
Muziekshow
Presentatie
Wendy van Dijk, Martijn Krabbé, Marco Borsato
Twitter hashtag
#thevoicekids
Officiële Twitter
@thevoicekids
Uitzending gemist
The Voice Kids gemist
Deel-url
gids.tv/17690090

Vanavond is de finale van The Voice Kids 2017. Anna (10) en Iris (15) (Team Ali), Raya (10) en Thijs (12) (Team Ilse) en Merle (14) en Noa (14) (Team Marco) staan te popelen om voor de laatste keer alles in de strijd te gooien.

Het lot van de talenten ligt de hele avond in handen van de kijker. Alle talenten zingen een solo-nummer en daarna nog een nummer met hun teamgenootje en coach. Hierna valt er per team één talent af. De overgebleven talenten zingen alle drie nog een nummer. Wie weet de kijkers te overtuigen? Wie mag zich ‘The Voice Kids’ 2017 en gaat met een bokaal én een studiebeurs van € 10.000 naar huis? En wie wordt de nieuwe coach van ‘The Voice Kids’?

De afgelopen weken hebben ‘The Voice Kids’ de harten van Nederland gestolen. Vanavond komt het zesde seizoen van deze talentshow tot een spannende ontknoping. Met de finale nog in het verschiet, loopt de nieuwe lichting zich al warm voor het komende seizoen. En dat zevende seizoen wordt hoe dan ook een bijzondere. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma zullen er namelijk niet drie, maar vier afzonderlijke coaches plaatsnemen in de draaiende stoelen.

De huidige bezetting van de rode zetels blijft ook volgend jaar zitten, alleen schuift er een nieuwe collega-coach aan. Ali B, Ilse DeLange en Marco Borsato zijn dolgelukkig met de komst van de vierde coach en noemen deze coach een echte muzikale toevoeging binnen hun speelveld. Met de komst van de nieuwe coach in het programma hebben de kids nu vier teams om uit te kiezen, waardoor het spel nog beter gespeeld kan worden. De nieuwe coach van ‘The Voice Kids’ wordt vanavond in de finale bekend gemaakt.

The Voice Kids op tv

Talent van nederland zingen finale warm een geschiedenis iris bezetting met spel kijkers een the voice marco borsato ilse het met delange the voice kids coach tijdens 2017 uit thijs kijker wendy voice op tv kids teams de studiebeurs wendy van dijk team voice op tv gooien ontknoping het kids.
Amélie vs. Max vs. Iris – Rise (The Battle | The Voice Kids 2017)
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv