Bekijk de uitzending van The Same Sky terug

Ma 22 mei 2017 | 22:55 The Same Sky IMDb: 7.2

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Same Sky gemist? Bekijk hier naar The Same Sky gemist.

The Same Sky

Datum
Ma 22 mei 2017
Tijd
22:55 tot 23:50
Zender
NPO 2
IMDb
7.2
Genre
Thrillerserie
Jaar
2017
Acteurs
Tom Schilling, Sofia Helin, Ben Becker, Friederike Becht, Hannes Wegener
Twitter hashtag
#thesamesky
Deel-url
gids.tv/17890044

In de Duitse spionageserie The Same Sky volgen we Lars, die in West-Berlijn werkt voor de DDR.

De jonge, ambitieuze Lars Weber (Tom Schilling, bekend van Unsere Mütter, unsere Väter) krijgt in het Duitsland van 1974 een grote kans om zijn loyaliteit aan de DDR te bewijzen. Hij vertrekt als spion naar West-Berlijn met de opdracht de vijand te verleiden. Zijn doelwit is Lauren Faber: een West-Duitse inlichtingenofficier voor de Britse geheime dienst en alleenstaande moeder van een puberende zoon. Haar rol wordt gespeeld door Sofia Helin, die bekend is als hoofdrolspeelster Saga uit The Bridge. Lauren voelt zich gesteund door haar collega Sabine Cutter (Friederike Becht, The Reader). Lars blijft niet onopgemerkt bij de aantrekkelijke Sabine.

Lars' familie blijft achter in Oost-Berlijn en houdt zich ondertussen staande volgens de wetten en gebruiken die gelden aan hun kant van de stadsmuur. Vader Gregor is een communist in hart en nieren. Oom Conrad streeft naar een luxer leven via de talenten van zijn dochters. Axel is Conrads collega-docent, wiens onconventionele lesmethoden de aandacht trekken van het regime. Al worden ze gescheiden door een IJzeren Gordijn, wanneer ze omhoog kijken zien ze dezelfde lucht.

The Same Sky op tv

Duitsland met geheime dienst spion in lente sabine berlijn gordijn van dochters lars sofia britse door geheime dienst regime op op tv toenadering doelwit faber op tv alleenstaande lauren ijzeren gordijn collega nieren tijdens oost-duitsland schilling de opdracht communistische op becker sofia helin op tv axel moeder hart vader tom een schilling ben het becker de friederike becht hannes wegener op tv familie.
Promo: The Same Sky