Bekijk de uitzending van The Last Alaskans terug

Ma 17 juli 2017 | 21:30 The Last Alaskans

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Last Alaskans gemist? Bekijk hier naar The Last Alaskans gemist.

The Last Alaskans

Datum
Ma 17 juli 2017
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
Discovery Channel
Genre
Episode 1
Jaar
2016
Twitter hashtag
#thelastalaskans
Deel-url
gids.tv/18240421

De zeven gezinnen die als enige mogen wonen in The Arctic National Wildlife Refuge in Alaska – een natuurgebied twee keer zo groot als Nederland – maken zich op voor de winter. Heimo Korth is bezig met het bouwen van een nieuw onderkomen en parttime-bewoners Tyler en Ashley Selden arriveren voor hun halfjaarlijkse verblijf. Ze kunnen meteen op jacht voor voedsel, want winkels kent dit gebied niet en geen vangst betekent een hongerige maag.

Ondertussen trekken Ray Lewis en zijn gezin eropuit om weer in hun oude 'homestead' te gaan wonen waar ze al jaren niet geweest zijn. Als ze op weg zijn met hun boot doen ze een bijzondere ontdekking. Ze vinden een mammoetskelet dat na tienduizenden jaren tevoorschijn is gekomen uit het smeltende ijs. Wilder en authentieker kun je de natuur niet gepresenteerd krijgen op dit unieke stukje aarde waar zeven gezinnen genieten van de immense vrijheid.

The Last Alaskans op tv

Nederland natuur winkels een op voedsel rivier afscheid boot op tv vrijheid zomer jacht gezin natuurgebied met vangst aarde in arctic alaska het tienduizenden tyler winter de maag gezinnen.