Bekijk de uitzending van The Hurt Locker terug

Do 12 oktober 2017 | 20:30 The Hurt Locker IMDb: 7.6

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Hurt Locker gemist? Bekijk hier naar The Hurt Locker gemist.

The Hurt Locker

The Hurt Locker
Datum
Do 12 oktober 2017
Tijd
20:30 tot 23:10
Zender
Veronica
IMDb
7.6
Genre
Actiethriller
Jaar
2008
Regisseur
Kathryn Bigelow
Acteurs
Jeremy Renner, Anthony Mackie, Ralph Fiennes, Guy Pearce, Lilly Evangeline
Twitter hashtag
#thehurtlocker
Deel-url
gids.tv/18785605

Amerikaanse actiethriller: Een groep Amerikaanse elitesoldaten is in Irak belast met een levensgevaarlijke opdracht: bommen ontmantelen in het heetst van de strijd. Wanneer sergeant James de leiding krijgt over een getraind ontmijningsteam, sleept hij zijn ondergeschikten roekeloos mee in een dodelijk kat-en-muisspel met de vijand. De dood laat hem schijnbaar onverschillig. Terwijl de mannen hun losgeslagen leider onder controle proberen te houden, explodeert de stad in chaos...

Deze oorlogsthriller van regisseuse Kathryn Bigelow (Point Break, Strange Days) ging in 2008 in wereldpremière tijdens het filmfestival van Venetië. Naast vele critici-prijzen kreeg de film maar liefst zes Oscars in 2010. Regisseur Kathryn Bigelow won als eerste vrouw de Oscar voor Beste Regie.

The Hurt Locker op tv

Controle in irak bommen vrouw film van regisseur filmfestival oscars een losgeslagen ralph het sergeant ontmantelen in james chaos bigelow op tv dood guy pearce jeremy renner kathryn op tv bigelow ralph fiennes een mannen tijdens anthony mackie the hurt op tv locker naar leiding stad.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
The Hurt Locker - Trailer
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv