Bekijk de uitzending van The FA Cup terug

Za 22 april 2017 | 17:50 The FA Cup

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The FA Cup gemist? Bekijk hier naar The FA Cup gemist.

The FA Cup

Datum
Za 22 april 2017
Tijd
17:50 tot 20:20
Zender
BBC One
Genre
Voetbal
Jaar
2017
Twitter hashtag
#chetot
Deel-url
gids.tv/17765473

Live verslag van de halve finale in de FA up tussen Chelsea en Tottenham Hotspur vanaf Wembley.

Gary Cahill zegt dat het verlies afgelopen weekend tegen Manchester United uiteindelijk nog een goeie zaak is voor Chelsea. "Chelsea is meer dan in staat om de Premier League te winnen", vertelt de huidige aanvoerder van Chelsea aan de Engelse krant Standard Sport.

We zullen de trofee niet winnen enkel omdat we het merendeel van het seizoen goed speelden.
"De nederlaag heeft ons een schop op ons achterste gegeven", zegt Cahill. "We weten dat de competitie nog niet gedaan is. Het wordt moeilijk, maar ik ben ervan overtuigd dat we de laatste zes wedstrijden kunnen winnen."

Vandaag kijkt Chelsea de nummer twee in de stand Tottenham in de ogen in de halve finale van de FA Cup. "Zaterdag heeft niets te maken met de competitie. Het is slechts een bekerwedstrijd maar we willen die wel winnen, want de FA Cup is een van onze doelen dit seizoen", gaat Cahill verder.

"We moeten gewoon kalm blijven en hard werken om resultaten te boeken in de komende wedstrijden. We zullen de trofee niet winnen enkel omdat we het merendeel van het seizoen goed speelden. We moeten blijven hard werken in training. Maar we mogen ook niet vergeten dat we een goede uitgangspositie hebben", besluit Cahill.

The FA Cup op tv

Voetbal sport live uit manchester op manchester united finale uit chelsea tottenham hotspur wembley tottenham op tv gary cahill halve door finale met goeie weekend krant uit united.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv