Bekijk de uitzending van The Band terug

Vr 17 februari 2017 | 20:40 The Band

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Band gemist? Bekijk hier naar The Band gemist.

The Band

Datum
Vr 17 februari 2017
Tijd
20:40 tot 22:40
Zender
FOX
Genre
Muziekshow
Jaar
2017
Presentatie
Jim Bakkum, Laura Tesoro, Niels Destadsbader
Twitter hashtag
#theband
Deel-url
gids.tv/17279301

‘The Band’ is een nieuwe talentenjacht waarin we in Nederland en België op zoek gaan naar een mannelijke Nederlandstalige popgroep. Presentatoren: Jim Bakkum, Laura Tesoro en Niels Destadsbader. De jury bestaat uit singer-songwriter Nielson, danscoach Min Hee Bervoets, de Vlaamse rapster Slongs Dievanongs en Clouseau-lid Kris Wauters.

Twaalf kerels met een straffe stem en een hart voor Nederlandstalige muziek wagen hun kans om een plekje in 'The Band' te veroveren. In een indrukwekkende arena krijgen ze elk één minuut de tijd om te overtuigen met een zelfgekozen Nederlandstalig nummer. Dat doen ze voor het oog van een 100-koppige publieksjury. Enkel wie 3 van de 4 groepen voor zich kan winnen, ziet de tribunes openschuiven en zet zijn auditie verder voor juryleden Slongs Dievanongs, Min Hee Bervoets, Kris Wauters en Nielson. Wie ook hier groen licht krijgt van 3 van de 4 juryleden, komt een stap dichter bij de liveshows.

The Band op tv

Dichter een auditie belgië het muziek nederland jury arena groen op talentenjacht laura nielson tijdens jim bakkum kris wauters het niels destadsbader tijdens hart.
Promo: The Band