Bekijk de uitzending van Sterren in Concert: André Hazes jr. terug

Za 20 mei 2017 | 21:25 Sterren in Concert: André Hazes jr.

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Sterren in Concert: André Hazes jr. gemist? Bekijk hier naar Sterren in Concert: André Hazes jr. gemist.

Sterren in Concert: André Hazes jr.

Datum
Za 20 mei 2017
Tijd
21:25 tot 22:45
Zender
NPO 3
Genre
Concert
Jaar
2017
Deel-url
gids.tv/17877275

Registratie van het uitverkochte concert dat André Hazes jr. gaf op zondag 8 januari in Amsterdam. In zijn eerste grote show met liveband haalde Hazes (1994) alles uit het leven. Voor een uitzinnig publiek zong 's lands grootste nieuwe volkszanger zowel hits van zijn vader als eigen nummers, zoals Leef, Wat Is De Waarheid, Hé Ouwe en Ik Haal Alles Uit Het Leven.

Het soloconcert was een mijlpaal voor de zanger die na de release van zijn met goud bekroonde album 'Leef' en de gelijknamige single een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Zijn grote doorbraak beleefde hij toen hij het nummer 'Ik Leef Mijn Eigen Leven' zong in het tv-programma Beste Zangers. Het leverde hem zijn eerste nummer 1-hit op en meer dan zes miljoen views op YouTube.

Sterren in Concert: André Hazes jr. op tv

Amsterdam miljoen uit goud concert naar youtube doorbraak de sterren tv-programma show album met hits andré hazes single registratie in uit het met leven zangers zanger vader het tijdens leef.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv