Bekijk de uitzending van Shrek 2 terug

Ma 16 oktober 2017 | 20:30 Shrek 2 IMDb: 7.2

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Shrek 2 gemist? Bekijk hier naar Shrek 2 gemist.

Shrek 2

Shrek 2
Datum
Ma 16 oktober 2017
Tijd
20:30 tot 22:23
Zender
RTL 8
IMDb
7.2
Genre
Animatiefilm
Jaar
2004
Regisseur
Andrew Adamson, Conrad Vernon, Kelly Asbury
Acteurs
Mike Myers (stem), Cameron Diaz (stem), Eddie Murphy (stem), John Cleese (stem), Julie Andrews (stem)
Twitter hashtag
#shrek2
Deel-url
gids.tv/18812277

Animatiefilm: Wanneer Shrek en zijn lieftallige Fiona terugkomen van hun huwelijksreis wacht hen een verrassing: een brief van Fiona's ouders. Zij nodigen het kersverse stel uit voor een diner zodat Shrek zijn schoonouders eindelijk kan ontmoeten. Samen met de vervelende maar goedhartige Donkey gaan ze op reis naar het kasteel van Fiona's ouders. Vader en moeder hadden een koene ridder verwacht, maar kunnen er wel mee leven dat het een boeman is geworden. Ondertussen is er een held met blond golvend haar op bezig met het redden van de mooie Fiona uit het kasteel wat jarenlang haar gevangenis was. Wanneer hij klaarstaat om gezoend te worden merkt hij dat Fiona er al lang niet meer is.

Mike Myers, Eddie Murphy en Cameron Diaz keren terug als de stemmen van Shrek, Donkey en prinses Fiona in 'Shrek 2', het vervolg op de succesvolle computer-animatiefilm uit 2001. De nieuwe geluiden komen van Fiona's vader en moeder: John Cleese als King Harold en Julie Andrews als Queen Lillian. Antonio Banderas is Puss-in-Boots (de Gelaarsde Kat), Rupert Everett vertolkt prins Charming en diens gehaaide moeder werd ingesproken door Jennifer Saunders (tv-serie 'Absolutely Fabulous'). 'Shrek 2' wordt wederom geregisseerd door Andrew Adamson, dit keer met co-regisseurs Kelly Asbury en Conrad Vernon.

Shrek 2 op tv

Koningin koning gevangenis op prins prinses huwelijk met van diner kasteel queen van dochter redden animatiefilm getrouwd eddie geluiden op tijdens cameron antonio banderas ridder een john cleese kelly het cameron diaz eddie murphy de julie andrews rupert everett de moeder de ouders vader het mike myers shrek uit shrek 2 ogre.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Shrek 2 - Trailer
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv