Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Do 7 december 2017 | 13:51 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Do 7 december 2017
Tijd
13:51 tot 15:07
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Humberto Tan
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/19165534

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Elske DeWall en Kasper van Kooten

De wereld is in een rap tempo een aantal popiconen verloren. Deze helden bereikten met hun muziek meer dan alleen hitnoteringen. In RTL Late Night staan we stil bij deze overleden helden in de rubriek ‘The Lost Heroes’. Vanavond staat Prince centraal. Liefhebber Kasper van Kooten bezocht tientallen concerten en afterparty’s. Hij schuift vanavond aan en zangeres Elske DeWall zingt zijn grootste hits, waaronder Kiss.

- Charles Groenhuijsen, Frits Barend en Olaf Koens

De Amerikaanse president Donald Trump heeft Jeruzalem erkend als de hoofdstad van Israël. Waar vorige presidenten van de VS nog voorzichtig manoeuvreerden om de situatie in het Midden-Oosten niet verder te destabiliseren, trekt Trump zijn eigen plan. Is Trump een olifant in een porseleinkast? En hoe ernstig kunnen de gevolgen zijn? Daarover aan tafel: voormalig Amerika-correspondent Charles Groenhuijsen en opiniemaker Frits Barend. In Jeruzalem zelf peilt RTL-correspondent Olaf Koens de stemming.

- Carin Gaemers

Onderzoekster Carin Gaemers is volgens maandblad Opzij de meest invloedrijke vrouw van 2017. Ze voerde samen met Hugo Borst een strijd om de ouderenzorg in Nederland te verbeteren, wat onder andere leidde tot 2 miljard euro extra voor ouderenzorg vanuit de politiek. Vanavond zit ze aan tafel bij Humberto.

- Arjan Postma

Dat was toch wel even schrikken vandaag. Uitgerekend op de dag dat we met goed fatsoen een kerstboom kunnen gaan kopen, blijkt dat er allerlei winterslapend ongedierte in zit. De doorsnee kerstboom in onze woonkamer zou onderdak bieden aan zo’n 25.000 insecten als luizen, mijten, motten en spinnen. Met boswachter Arjan Postma gaan we vanavond stevig kerstbomen uitschudden en kijken we welke gevaren voor onze gezondheid ze opleveren.

RTL Late Night op tv

Internet in president olifant muziek nederland israël met door politiek schrikken gezondheid vrouw media naar charles jeruzalem insecten zangeres in de midden-oosten onderdak boswachter fragmenten het ouderenzorg prince opzij olaf kerstboom tijdens kerstbomen miljard borst in concerten koens luizen uit amerikaanse president humberto van tan hits de spinnen kasper van naar kooten ongedierte de rubriek tafel in woonkamer fatsoen donald trump de trump rtl tijdens late night overleden tijdens helden frits barend presidenten hugo naar borst arjan postma charles op tv groenhuijsen door olaf koens lost een seizoen.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv