Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Ma 16 oktober 2017 | 22:29 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Ma 16 oktober 2017
Tijd
22:29 tot 23:41
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Humberto Tan
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/18812112

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Marc Lammers, Bas van Wee en Tim van Leeuwen

De TU Delft heeft onder leiding van oud-hockeycoach Marc Lammers de World Solar Challenge gewonnen in Australië. Het team van de TU Delft ontwierp de aerodynamische Nuna9 en wist met goed teamwork en de juiste strategie op zonne-energie de overwinning te boeken in Adelaide. Vanavond vertellen Marc Lammers en (alumni-)studenten Bas van Wee en Tim van Leeuwen over hun ervaringen tijdens de zonnerace.

- Marjolein Hurkmans

Al jaren lang schrijft VROUW-journalist Marjolein Hurkmans over haar kinderen. Coming-outs, pesters en onveilige seks… Geen enkel onderwerp schuwt Marjolein. Heel Nederland leest over de escapades van haar kinderen. Nu laten ze eindelijk zelf van zich horen. Marjolein schreef samen met haar zoons Jesse en Valentijn en haar dochter Madelief het boek ‘Het huishouden van de ontaarde moeder’.

- Gerard Ekdom

Met rockband de Eagles leek het afgelopen toen vorig jaar zanger Glenn Frey overleed. Maar de band vond een onverwachte oplossing: met zoon Deacon Frey als nieuwe leadzanger begon de band dit weekend aan een wereldtournee. Hij is niet de enige zoon die in de muzikale voetsporen van zijn vader treedt, weet Gerard Ekdom.

- Martin Huisman en Anja van Holten

De dood van Anne Faber maakt veel emoties los en er is kritiek op het rechtssysteem. Martin Huisman, vader van het meisje van Nulde vraagt er vandaag aandacht voor in Den Haag. Rechter Anja van Holten gaat in op wat er allemaal bij komt kijken om iemand TBS op te leggen.

- Naturally 7

De leden van Naturally 7 produceren enkel met hun stem het geluid van alle mogelijke muziekinstrumenten en klinken daardoor als een volwaardige band met een fenomenale live act. Op 13 oktober kwam hun 7e studioalbum uit die verrassende uitvoeringen van o.a. Stings ‘Shape Of My Heart’ en Adele’s ‘Hello’ bevat. Van 19 oktober t/m 12 november toeren ze langs theaters door het hele land, vanavond geven ze alvast een voorproefje in RTL Late Night.

RTL Late Night op tv

Internet op tv australië marc lammers nederland naar live het den haag media op rechter rockband delft overwinning naar boeken zonne-energie world solar challenge met solar fragmenten dochter van tu delft huishouden tijdens solar challenge zonnerace een wereldtournee gerard ekdom de huisman faber met humberto naar tan pesters strategie nederland leest op tv emoties anja met holten weekend tijdens rtl late night kritiek kinderen leeuwen met zanger tijdens eagles hurkmans boek dood team naar met meisje van nulde de vader meisje muziekinstrumenten leiding marieke een elsinga anne op faber.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv