Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Vr 13 oktober 2017 | 00:57 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Vr 13 oktober 2017
Tijd
00:57 tot 02:05
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Humberto Tan
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/18785383

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Igone de Jongh

Bij de naam Mata Hari gaat er bij veel mensen een belletje rinkelen, maar wat is ook alweer het levensverhaal van deze mythische figuur? De geboren Friezin groeide begin vorige eeuw in Parijs uit tot een gevierde exotische danseres, maar werd tijdens WOI door de Fransen schuldig bevonden aan spionage en op 15 oktober 1917 gefusilleerd. Bij het Nationale Ballet danst Igone de Jongh, de beste ballerina van ons land, de rol van de meesterspionne.

- Goedele Liekens

De eerste editie van Het Vaginaboek verscheen in 2005. Twaalf jaar later vindt Goedele het hoog tijd voor een update, omdat er volgens haar nog altijd een taboe rust op het vrouwelijk geslachtsorgaan. De herziene uitgave biedt naast tips en inzichten ook nieuwe onderzoeksresultaten. En Goedele heeft een duidelijke missie: als het aan haar ligt wordt het woord ‘schaamlippen’ geschrapt uit de Dikke Van Dale.

- Julian P. Boom en Fleur Pierets

Een koppel dat elkaar 24 keer het jawoord geeft, uit liefde, als onderdeel van een kunstproject, maar vooral om aandacht te vragen voor het homohuwelijk. Het kunstenaarsduo Julian P. Boom en Fleur Pierets heft het plan opgevat om te trouwen in alle 24 landen waar een huwelijk tussen mensen van gelijk geslacht mogelijk is. Na New York vierden zij vandaag hun tweede huwelijksdag in Amsterdam. Vanavond blikken ze bij ons aan tafel terug op de ceremonie en lichten ze de noodzaak van hun bijzondere project toe.

- Défano Holwijn

Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live worden vanavond de belangrijkste publieksprijzen in televisieland uitgereikt. Dit jaar maken ‘Beste Zangers’, ‘Expeditie Robinson’ en ‘Zondag Met Lubach’ kans op de felbegeerde ring. Daarnaast worden onder meer Zilveren Televizier-Sterren toegekend aan de beste presentatoren en acteurs. Vanavond gaat reporter Défano Holwijn voor ons ter plekke live in gesprek met de winnaars.

RTL Late Night op tv

Amsterdam op tv internet spionage homohuwelijk in parijs utrecht live uit klassiek toilet op tv huwelijk media trouwen new met york kliniek van armin van buuren julian liefde vrouwelijk een met ring lichten fragmenten schuldig medailles dance in verdwijning tijdens gala ceremonie taboe naar van dale winnaars inzichten met gouden de faber ballet rondleiding het publieksprijzen humberto tan hits project marc een evers kunstproject het fransen met gouden televizier-ring gala de gouden televizier-ring televizier-ring tafel in zelfstandig eeuw door afas martin garrix wibi door soerjadi rtl late night op tv gevaarlijk mata van liekens goedele zwemmer met goedele liekens igone met de jongh mata hari rtv de utrecht koppel vader uit danseres vragen marieke de elsinga anne faber van nationale tijdens televizier-ring gala.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv