Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Vr 19 mei 2017 | 22:33 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Vr 19 mei 2017
Tijd
22:33 tot 23:42
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Humberto Tan, Marieke Elsinga
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/17871125

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Katja Schuurman

Hoe begroet je je schoonouders bij de eerste ontmoeting? Wat is not done in de kleedkamer van de sportschool? En hoe verdeel je de rekening als je gaat eten met een grote groep vrienden? Het sketchprogramma ‘Echt niet OK!’ biedt een helpende hand bij ongemakkelijke situaties. Hoe herkenbaar zijn deze situaties voor hoofdrolspeelster Katja Schuurman?

- André Hazes

Twee jaar geleden dacht hij dat hij het leven wel doorhad, maar nu hij vader is geworden van een zoon, twee concerten gaat geven in Ahoy én zijn derde album uit is, kan hij pas echt zeggen dat hij volwassen is geworden. Niet voor niets heet het nieuwe album ‘Wijzer’. Vanavond vertelt André Hazes hoe hij nu in het leven staat én zingt hij zijn nieuwe nummer ‘Steeds Weer’.

- Thijs Römer

Heath Ledger overleed negen jaar geleden op 28-jarige leeftijd aan een overdosis medicijnen. De documentaire I Am Heath Ledger geeft een intiem kijkje in het leven van de veelgeprezen Australische acteur. Hij wordt met name herinnerd door zijn rol als The Joker in The Dark Knight waarvoor hij postuum een Oscar won. Thijs Römer is gefascineerd door zijn karakter en zijn spel en hoe de immense druk die op hem lag heeft geleid tot een veel te vroege en tragische dood.

- Martin Koolhoven

Na 25 jaar stilte is de serie Twin Peaks dit weekend weer terug. Volgens Martin Koolhoven is de serie een kantelpunt in de TV geschiedenis en het begin van de ‘golden age’ in series.

RTL Late Night op tv

Internet een medicijnen ahoy media documentaire twin door door geschiedenis acteur fragmenten van spel katja schuurman overdosis de dark serie op concerten volwassen humberto tan album een 25 jaar uit kleedkamer andré hazes met peaks weekend het rtl late night dood heath ledger met martin uit koolhoven eten op vader stilte the dark met knight karakter twin tijdens peaks.

Nieuwe TV nodig?
Klik hier om alle aanbiedingen van TV's te zien!!
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv