Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Vr 21 april 2017 | 13:45 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Vr 21 april 2017
Tijd
13:45 tot 15:00
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Humberto Tan, Marieke Elsinga
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/17683597

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Geraldine Kemper en Linda Hakeboom

Voor het nieuwe BNN-programma Trippers doken Geraldine Kemper en Linda Hakeboom in de levensstijlen en subculturen van leeftijdsgenoten over de hele wereld. Linda reisde onder meer af naar de Filipijnen, waar veel jonge meisjes door verkrachtingen en gebrek aan voorlichting ongewenst zwanger raken. Geraldine volgde in de VS rodeojongeren die dagelijks hun leven op het spel zetten voor een paar dollar en respect van het publiek. Vanavond vertellen zij over hun avonturen.

- Ilse de Lange, Ali B. en Marco Borsato

Ali B. wil eindelijk met een van zijn talenten The Voice Kids winnen. De rapper heeft met Iris en Anne ijzersterke finalisten, maar ook Marco Borsato en Ilse de Lange hebben twee gouden keeltjes klaarstaan voor de eindstrijd van vrijdag. Het is overigens voor het laatst dat de coaches met z’n drieën op de rode stoelen zitten, volgend jaar komt er eentje bij. Wie moet dat worden? En wie is de grote favoriet voor de finale van 2017?

- Min Kym

Als Min Kym op zesjarige leeftijd een viool in haar handen krijgt, blijkt ze een wonderkind. Ze wordt als jongste student ooit toegelaten op de prestigieuze Purcell School of Music in Londen en krijgt al snel internationaal succes. Haar carrière neemt op haar 21ste een nieuwe vlucht als ze de ware ontmoet: een Stradivarius. Maar op een dag wordt de unieke viool gestolen en Min heeft het gevoel alsof ze haar leven verliest. Nu, zeven jaar later, is ze klaar om verder te gaan en deelt ze haar bijzondere verhaal met de wereld via een boek en een album.

- Katie Luijten

‘Schreeuwmoeder’, ‘tokkie’. Dit soort verwensingen krijgt Katie Luijten over zich heen sinds in de media verschenen is dat haar zoontje Jayden (7) niet meer welkom is bij zijn voetbalclub RBC uit Roosendaal. De ouders van Jayden zouden zich volgens de club herhaaldelijk asociaal hebben gedragen langs de lijn. Hun gedrag kan niet door de beugel, vindt het bestuur en daar is Jayden de dupe van. Vanavond vertelt moeder Katie haar kant van het verhaal.

RTL Late Night op tv

School verkrachtingen voorlichting op tv londen media tijdens favoriet finale filipijnen de voetbalclub naar finalisten langs de lijn zwanger met iris student spel in bestuur roosendaal dollar door the een voice marco borsato viool gouden in the van voice kids humberto op tv tan ilse de lange album uit geraldine kemper rapper uit beugel van rtl late night voice kids door publiek boek op tv anne wereld meisjes geraldine met kemper het moeder ouders leven voice door kids.
Schreeuwende tokkie of zorgzame moeder? - RTL LATE NIGHT
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv