Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Di 21 maart 2017 | 00:56 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Di 21 maart 2017
Tijd
00:56 tot 02:05
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Humberto Tan, Marieke Elsinga
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/17481108

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Niels Geusebroek en Edsilia Rombley

Vorige maand sprak Giel Beelen over break up songs bij ons aan tafel en dat smaakte naar meer. Liefdesliedjes zijn grofweg in te delen in drie thema’s. Of het nou de fase is van verliefdheid (‘Ik wil je’), de fase van relatie (‘Ik heb je’) of het moment dat een relatie tot een einde komt (‘Ik had je’). Herkenbare momenten die door veel artiesten zijn verwoord in fantastische lovesongs. Vanavond kiezen en zingen Niels Geusebroek en Edsilia Rombley hun favorieten.

- Mohamed El Bachiri

Zijn krachtige betoog ‘Jihad van Liefde’ ging de wereld over: Mohamed El Bachiri verloor de liefde van zijn leven tijdens de aanslagen in het Brusselse metrostation Maalbeek. Sinds 22 maart vorig jaar staat zijn leven en dat van zijn kinderen op de kop. Als ode aan zijn overleden vrouw Loubna tekende hij zijn positieve gedachtes in deze donkere tijd op in het boekje ‘Een Jihad van Liefde’. Vanavond deelt hij zijn liefdevolle boodschap.

- Job Cohen

Na de dreun van de verkiezingen en het aangekondigde aftreden van voorzitter Hans Spekman, probeert de PvdA vooruit te kijken. Minister Plasterk vindt dat de overgebleven negen Kamerleden zich maar moeten aansluiten bij GroenLinks en al eerder pleitten prominenten ervoor de partij maar op te heffen. Zal de Fenix ooit nog uit de as kunnen herrijzen. Hoe ziet oud-partijleider Job Cohen de toekomst van zijn partij?

- Ali B en Boef

Een aantal maanden geleden domineerde Boef nog het nieuws door zijn treitervlogs maar sindsdien heeft de rapper besloten zijn leven te beteren en zich volledig te focussen op zijn muziek. Afgelopen donderdag heeft hij zijn debuut album ‘Slaaptekort’ uitgebracht en daarmee heel wat records verbroken. Zo is hij nu de meest gestreamde artiest op Spotify met maar liefst 4,6 miljoen streams op 1 dag. Dit succes maakt ook veel indruk op Boef’s grote voorbeeld en platenbaas Ali B. Samen vertellen ze vanavond bij RTL Late Night over het succes en Boef’s verbeterde leven.

RTL Late Night op tv

Aftreden in pvda groenlinks muziek minister het miljoen verkiezingen door aanslagen vrouw jihad job cohen door een hans spekman voorzitter giel beelen tijdens artiesten boef naar liefde metrostation met plasterk spotify giel debuut het minister plasterk het humberto tan album beelen het records voorbeeld relatie tafel met mohamed cohen het spekman artiest rapper in boodschap rtl late night met overleden kinderen met maalbeek platenbaas van edsilia rombley niels op geusebroek.