Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Vr 17 februari 2017 | 22:41 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Vr 17 februari 2017
Tijd
22:41 tot 23:54
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Humberto Tan, Marieke Elsinga
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/17278904

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens springt steeds minder in grachten, maakt nauwelijks meer in het openbaar ruzie met tv-collega’s en de tijd dat hij zich al knokkend door het Boekenbal heen sloeg, is ook voorbij. Met andere woorden: het wordt wel een beetje saai zo. Maar gelukkig is daar het nieuwe avontuurlijke reisprogramma ‘Beaufort’. Zo wandelde hij meer dan 100 kilometer in zijn eentje door een bloedhete woestijn, overleefde zonder eten en drinken tussen levensgevaarlijke beesten in de jungle en probeerde de Noordzee over te zeilen.

- Winnaar en coach TVOH

Het zevende seizoen van ‘The Voice’ nadert een zinderende ontknoping. Vanavond wordt bekend wie zich de nieuwe ‘Voice of Holland’ mag noemen. Pleun, Thijs, Vinchenzo en Isabel nemen het in een spectaculaire eindstrijd tegen elkaar op. Nog één keer gooien zij samen met de coaches Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis alles in de strijd om te winnen. De winnaar en de winnende coach vieren vanavond hun eerste feestje bij Humberto.

- Mr. Probz

Rapper en singer-songwriter Mr. Probz verraste de hele wereld met zijn megahit Waves, die in meer dan dertig landen de nummer 1-positie aantikte. Deze doorbraak zorgde voor nog meer hits en samenwerkingen met grote artiesten waarmee hij bewees absoluut geen eendagsvlieg te zijn. Vanavond vertelt Probz alles over zijn perfectionisme, zijn nieuwe studio en koers en speelt hij zijn gloednieuwe single Till You’re Loved.

RTL Late Night op tv

Woestijn guus het meeuwis zeilen noordzee tijdens artiesten grachten ruzie op winnaar doorbraak jungle saai uit waylon boekenbal de coach beesten humberto tan uit hits single door koers uit feestje rapper rtl late een night beau van erven dorens het eten van nieuwe studio drinken gooien met in de het jungle.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Vierjarige jongen: "Ik geef gewoon mijn cadeautje, - RTL LATE NIGHT
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv