Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Wo 11 januari 2017 | 22:30 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Wo 11 januari 2017
Tijd
22:30 tot 23:42
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Humberto Tan, Marieke Elsinga
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/17035640

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Rick Nieman en Pieter Cobelens

Heel Amerika is vandaag in de ban van de vermeende spionagerel rondom Donald. De Russische geheime dienst zou belastende en pikante informatie hebben over de president to be. Naast een bizar verhaal over plassende prostituees, zou er ook Russische inmenging zijn geweest tijdens de presidentscampagne. Donald Trump geeft vanmiddag een persconferentie. Hangt er een donkere wolk boven zijn inauguratie? Journalist Rick Nieman en voormalig MIVD-directeur Pieter Cobelens geven vanavond antwoord.

- Arjan Dwarshuis

Vogelfanaat Arjan Dwarshuis kondigde anderhalf jaar geleden in RTL Late Night aan dat hij het wereldrecord vogels spotten wilde gaan verbreken. En het is hem gelukt! Hij vloog in 2016 de hele wereld rond en zag maar liefst 6833 verschillende vogelsoorten met eigen ogen. Vanavond vertelt hij over zijn avonturen en de rare vogels die hij onderweg is tegengekomen.

- Waylon

Waylon maakt vanavond zijn stamboom van de popmuziek compleet met een heerlijk genre. Vandaag neemt hij ons mee naar Jamaica; het eiland van Bob Marley en reggae!

RTL Late Night op tv

Geheime dienst uit president amerika het popmuziek persconferentie bizar vogels wereldrecord van prostituees journalist door waylon in spotten humberto tan nieman rick de donald op tv trump trump rtl tijdens late night eiland op rick nieman stamboom naar marley.
Marieke heeft dé perfecte vacature voor Obama - RTL LATE NIGHT