RTLLN: o.a. Edgar Davids

Eerstvolgende uitzending
RTLLN: o.a. Edgar Davids
Datum
Di 23 mei 2017
Tijd
22:29 tot 23:42
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Humberto Tan, Marieke Elsinga
Officiële website
RTLLN: o.a. Edgar Davids
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTLLN: o.a. Edgar Davids gemist
Deel-url
gids.tv/17896768

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Edgar Davids en David Endt

Ajax maakt zich op voor een historische avond. Ze spelen morgenavond de Europa League-finale tegen Manchester United. Het kan de eerste Europese prijs worden sinds 1995. Oud-voetballer Edgar Davids won destijds de Champions League en neemt ons mee terug naar 1995. Welke spanning komt er bij kijken als je onder toeziend oog van de halve wereld moet presteren? David Endt was als teammanager betrokken bij de grote successen van Ajax en weet als geen ander hoe je het hoofd van spelers koel kunt houden.

- Yolanthe Sneijder-Cabau

Yolanthe is samen met Wesley de trotse eigenaar van de nieuwste hotspot op Ibiza. Op 15 juni openen ze de deuren van hun eigen loungeclub ‘XaXa’. Yolanthe werd geboren op het Spaanse eiland en neemt ons vanavond mee naar haar geboortegrond waar ze als vijfjarige halsoverkop vertrok.

- Maarten van der Weijden

Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden is as we speak bezig met een poging tot het verbreken van het wereldrecord 24 uur zwemmen. Direct na de finish snelt Maarten zich naar de studio om samen met Humberto terug te blikken op zijn bijzondere poging.

- Peter R. de Vries

Vandaag groot nieuws in de zaak Nicky Verstappen. Er komt een groot dna-verwantschapsonderzoek in een ultieme poging om de dader te vinden die de moord op de 11-jarige Nicky Verstappen op zijn geweten heeft. Peter R. de Vries staat de familie bij en komt vanavond het onderzoek nader toelichten.

- John Mulder

De aanslag na het concert van Ariana Grande in Manchester kostte 22 mensen het leven. Mojo-directeur John Mulder organiseerde vorige week nog het concert van Grande in Amsterdam en vertelt vanavond over de veiligheid van Nederlandse concerten.

De redactie van TVGiDS.tv werkt de inhoud van de actualiteitenprogramma's meerdere keren per dag bij. Zo ben je altijd op de hoogte van de onderwerpen en gasten.

Meer op tv: Gp Rusland op tv , Samenvatting op tv en Basketbal op tv

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv