Nieuw seizoen: RTL Boulevard

Eerstvolgende uitzending
Datum
Di 30 augustus 2016
Tijd
00:09 tot 00:56
Genre
Actualiteitenmagazine
Presentatie
Beau van Erven Dorens, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde
Officiële website
Nieuw seizoen: RTL Boulevard
Twitter hashtag
#RTLBLVD
Officiële Twitter
@RTLBoulevardnl
Uitzending gemist
Nieuw seizoen: RTL Boulevard gemist
Deel-url
gids.tv/16193768

Vanaf vanavond zendt 'RTL Boulevard' uit vanaf het Leidseplein in Amsterdam. Winston Gerschtanowitz, Beau van Erven Dorens én Ruben Nicolai zullen vanaf deze verhuizing afwisselend het programma presenteren. Ieder neemt een week voor zijn rekening, in duo-presentatie met Luuk Ikink.

Luuk verhuist hiermee van 'RTL Late Night' naar 'RTL Boulevard': "Soms doen zich kansen voor die je gewoon niet kan en mag laten liggen. Bij 'RTL Boulevard' kan ik werken bij een programma dat volop in ontwikkeling is, op een nieuwe plek en in een presentatieteam waarin ik mij nog meer kan ontwikkelen. Ik ga niet graag weg bij 'RTL Late Night', maar heb wel ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging!"

Ruben: “Ik vind het een heel spannend nieuw project. Het is voor mij een totaal nieuwe discipline en dus een prachtige uitdaging. Ik ben zeer blij om met een getalenteerd redactieteam en zeer ervaren deskundigen te mogen samenwerken aan een programma dat zich al ruimschoots bewezen heeft.”

Het entertainment-, lifestyle-, royalty-, crimenieuws en alle weetjes afkomstig van het wereldwijde web van ‘RTL Boulevard’ wordt vanaf vanavond niet meer vanuit Hilversum verteld, maar vanuit de hoofdstad. Na bijna vijftien jaar verhuist de studio van ‘RTL Boulevard’ van het Mediapark in Hilversum naar Leidseplein 1 in Amsterdam. De nieuwe studio heeft uitzicht op het bruisende leven van een van de meest bekende en drukste pleinen van Nederland.

Meer op tv: Europa League op tv , Le Mans op tv en Muziek op tv

Promo: RTL Boulevard
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv