Bekijk de uitzending van Ronnie Flex, alleen met iedereen terug

Za 27 mei 2017 | 21:20 Ronnie Flex, alleen met iedereen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist? Bekijk hier naar Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist.

Ronnie Flex, alleen met iedereen

Datum
Za 27 mei 2017
Tijd
21:20 tot 22:20
Zender
NPO 3
Genre
Kunstdocumentaire
Jaar
2016
Regisseur
Sacha Vermeulen
Twitter hashtag
#3doc
Deel-url
gids.tv/17921723

Ronnie Flex is de huidige frontman van een nieuwe generatie Nederlandse rappers. Deze 3Doc portretteert Ronnie tijdens een belangrijke periode in zijn leven: het maken van zijn tweede album en zijn zoektocht naar zijn muzikale identiteit.

Je ziet Ronnie in zijn privé-omgeving. Een jongen die zich graag terugtrekt en alleen is te midden van alle mensen om hem heen. Een jonge artiest met grootse ambities, in een tijd waarin de concurrentie groter is dan ooit.

Ronnie Flex is de popprins van de streaming-generatie en een getalenteerde rapper uit de New Wave-stal (Winnaar Popprijs 2015), die zijn eigen weg naar de top volgt. Hij is de meest gestreamde artiest van eigen bodem, zijn drie best bekeken video clips zijn samen goed voor meer dan 80.000.000 views op Youtube. Zijn nummers worden meer beluisterd dan dj Martin Garrix en de band Kensington.

Waar radio en MTV vroeger het medium waren om muziek over te brengen naar de mainstream, vinden artiesten en jongeren nu zelf een weg via de verschillende platforms. Ronnie Flex is de 'aanstichter' van de nieuwe generatie hip-hoppers, die het geluid van de Nederlandse popmuziek bepaalt en hij is hèt voorbeeld van iemand die via de nieuwe manier van mediagebruik groot is geworden.

Ronnie Flex, alleen met iedereen op tv

Popmuziek muziek van zoektocht kensington van youtube film op tv artiesten radio hobby ijssel door concurrentie rappers album identiteit op tv voorbeeld artiest rapper medium uit op flex video martin garrix met capelle popprijs vermeulen platforms in jongeren best bekeken een video uit clips mediagebruik.

Zin om met korting te shoppen bij BOL.com?
Bekijk de scherpste aanbiedingen in de BOL.com OUTLET.
Wil je altijd de laagste prijs? Klik hier!
Promo: Ronnie Flex, alleen met iedereen
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv