Bekijk de uitzending van Reizen Waes terug

Vr 17 februari 2017 | 20:30 Reizen Waes

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Reizen Waes gemist? Bekijk hier naar Reizen Waes gemist.

Reizen Waes

Datum
Vr 17 februari 2017
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
NPO 3
Genre
Realityreeks
Jaar
2017
Twitter hashtag
#reizenwaes
Officiële Twitter
@tomwaes
Uitzending gemist
Reizen Waes gemist
Deel-url
gids.tv/17279001

Bangladesh is een van de armste en meest dichtbevolkte landen ter wereld. Niet bepaald een plek om toeristen naartoe te lokken. En toch wil Bangladesh op termijn een toeristische trekpleister worden. Tom gaat op avontuur en zoekt uit of Bangladesh daar ook effectief klaar voor is.

In de hoofdstad Dhaka wordt Tom overdonderd door de enorme drukte en vervuiling. Dhaka wordt niet voor niets de tweede meest onleefbare stad ter wereld genoemd. Eenmaal buiten de hoofdstad bezoekt Tom enkele toeristische attracties. Zo heeft hij een vreemde ontmoeting met een rijke zakenman die een replica van de beroemde Taj Mahal liet bouwen. In de kuststad Cox's Bazar verkent Tom het langste zandstrand ter wereld. Maar het meest onder de indruk is hij van de scheepswerven van Chittagong, een omstreden plek waar gigantische schepen van over de hele wereld ontmanteld worden.

Reizen Waes op tv

Omstreden bangladesh dhaka op toeristen vervuiling de reizen ontmanteld uit trekpleister avontuur ontmoeting replica vreemde op tv schepen drukte naar attracties.