Bekijk de uitzending van Radio 2 Zomerhit terug

Zo 13 augustus 2017 | 20:25 Radio 2 Zomerhit

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Radio 2 Zomerhit gemist? Bekijk hier naar Radio 2 Zomerhit gemist.

Radio 2 Zomerhit

Datum
Zo 13 augustus 2017
Tijd
20:25 tot 22:00
Zender
Eén
Genre
Muziekprogramma
Presentatie
Bart Peeters
Twitter hashtag
#radio2zomerhit
Deel-url
gids.tv/18409104

Rechtstreekse uitzending van de 43e editie van de Radio 2 Zomerhit vanop de Zeedijk in Blankenberge.

Naast de Radio 2 Zomerhit-trofee worden nog drie Radio 2-Muziektrofeeën uitgereikt: doorbraak, beste soloartiest en beste groep. Het wordt opnieuw een wervelend muziekspektakel, met optredens van de kandidaten voor de Radio 2 Zomerhit: Blanche, Delv!s, K3, Laura Tesoro, Milo Meskens, Natalia, Niels & Wiels, Slongs Dievanongs, The Dinky Toys en Van Echelpoel.

Showbizz Bart is de sympathieke barman in de Showbizz Bar en babbelt tussendoor met de artiesten over hun zomer. Ook de Nederlandse rapper Gers Pardoel zal zijn opwachting maken op het muziekfeest. Hij zal niet alleen optreden, maar reikt ook de Radio 2 muziektrofee voor Soloartiest uit.

Ruben Van Gucht en Christel van Dyck komen de Radio 2 muziektrofeeën voor Doorbraak en Groep overhandigen. Vlaams minister-president Geert Bourgeois krijgt de eer om de winnaar van de Radio 2 Zomerhit bekend te maken.

Radio 2 Zomerhit op tv

Uitzending door kandidaten peeters artiesten radio in wiels zomer tijdens minister-president winnaar doorbraak zomerhit vlaams op tv radio de 2 gers pardoel muziekfeest de rapper showbizz optreden het laura bart peeters uit geert uit bourgeois.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp