Bekijk de uitzending van Radar terug

Di 21 maart 2017 | 13:20 Radar

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Radar gemist? Bekijk hier naar Radar gemist.

Radar

Datum
Di 21 maart 2017
Tijd
13:20 tot 14:00
Zender
NPO 2
Genre
Consumentenmagazine
Jaar
2017
Presentatie
Antoinette Hertsenberg
Twitter hashtag
#radar
Officiële Twitter
@trosradar
Uitzending gemist
Radar gemist
Deel-url
gids.tv/17487681

Vanavond onder andere in Radar:

- Te hoge boete op hypotheken?

Een lage hypotheekrente, wie tekent er nou niet voor? Heel veel huizenbezitters zien echter op tegen de hoge boeterente die ze moeten betalen als ze overstappen. Hierdoor blijven ze vastzitten in hun dure hypotheek. Of ze betalen toch maar die torenhoge boete. Maar hoe wordt de hoogte van die boete vastgesteld? Staat de klant wel centraal in deze berekening of rekent de bank in eigen voordeel? Zijn de boetes op dat overstappen misschien te hoog?

- Van meterkast naar muur

De slimme meter is in opspraak. Eerder constateerde de Universiteit Twente dat deze meters te veel verbruik kunnen registreren en bij het meldpunt dat Radar opende, stromen de klachten binnen. Wat is er aan de hand in onze meterkast en waar kunnen consumenten terecht als ze vragen hebben, of hun meter niet vertrouwen?

Radar op tv

Hypotheek huizenbezitters boete naar meldpunt een consumenten boetes verbruik hypotheekrente universiteit met radar opspraak in universiteit twente door twente antoinette hertsenberg muur slimme tijdens meter in boeterente.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp