Bekijk de uitzending van Peter Pannekoek: Zacht van binnen terug

Zo 17 september 2017 | 22:30 Peter Pannekoek: Zacht van binnen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Peter Pannekoek: Zacht van binnen gemist? Bekijk hier naar Peter Pannekoek: Zacht van binnen gemist.

Peter Pannekoek: Zacht van binnen

Datum
Zo 17 september 2017
Tijd
22:30 tot 23:30
Zender
NPO 3
Genre
Show
Jaar
2017
Twitter hashtag
#PeterPannekoek
Deel-url
gids.tv/18626701

Het eerste avondvullende cabaretprogramma van cabaretier Peter Pannekoek ‘Zacht van Binnen’ is vanavond te zien op NPO 3. In deze met vier sterren bekroonde voorstelling start Peter met een gewaagde opening, praat hij over Mein Kampf en seksuele intimidatie van vrouwen. Maar ook luchtige onderwerpen worden niet geschuwd, zoals een pleidooi voor seks op de eerste date en kleine, persoonlijke ontboezemingen over zijn angsten en paranoia.

De voorstelling ‘Zacht van Binnen’ werd goed ontvangen door de pers. Theaterkrant:“Met Zacht van Binnen laat hij zien niet alleen een goede stand-up comedian, maar ook een interessante theatermaker te zijn”. Algemeen Dagblad: “Indrukwekkende solovoorstelling. Een authentiek talent met een neus voor granieten grappen en een puik gevoel voor timing”. NRC: “Een jonge, sprankelende cabaretier die dit seizoen juichend kan worden binnengehaald”.

Peter Pannekoek: Zacht van binnen op tv

Vrouwen op talent opening pers van neus seksuele intimidatie uit mein kampf een intimidatie seks voorstelling zacht het cabaretier sterren comedian show date de van start peter pannekoek op grappen.