Bekijk de uitzending van Pauw Herhaling terug

Wo 25 oktober 2017 | 15:20 Pauw Herhaling

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Pauw Herhaling gemist? Bekijk hier naar Pauw Herhaling gemist.

Pauw Herhaling

Datum
Wo 25 oktober 2017
Tijd
15:20 tot 16:25
Zender
NPO 1
Genre
Actuele talkshow - herhaling
Jaar
2017
Presentatie
Jeroen Pauw
Twitter hashtag
#pauw
Officiële Twitter
@pauwnl
Uitzending gemist
Pauw Herhaling gemist
Deel-url
gids.tv/18873645

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw:

- Tommy Wieringa

Vandaag komt de 7e roman van Tommy Wieringa uit. ‘De Heilige Rita’, is misschien wel het meest autobiografische boek van de succesvolle schrijver. Vanavond vertelt hij over zijn nieuwe roman en waarom hij daarin opnieuw terug gaat naar een klein dorpje aan de grens van Nederland.

- het Nederlandse Bobsleeteam

Het Nederlands Bobsleeteam is nieuw leven ingeblazen en wil zich in drie maanden kwalificeren voor de Olympische Spelen in Pyongyang.

- Saskia Belleman en Gerard Spong

Vandaag begon het hoger beroep in de rechtszaak tegen politicus Geert Wilders. Opnieuw trok Wilders de onafhankelijkheid van een rechter in twijfel, ditmaal van de voorzitter van het gerechtshof. Wat betekent dit voor het verloop van het proces? Vanavond daarover jurist Gerard Spong en rechtbankverslaggever van de Telegraaf Saskia Belleman.

- Daniela Hooghiemstra

Daniela Hooghiemstra is bij ons te gast over haar ervaringen met intimidatie en de #metoo-discussie.

Pauw Herhaling op tv

Hoger het beroep nederland door olympische spelen rechtszaak tommy wieringa met rechter de voorzitter politicus geert wilders gerechtshof door intimidatie tijdens roman schrijver pyongyang onafhankelijkheid de gerard spong talkshow jeroen van pauw spong jurist van tommy op tv saskia belleman boek daniela een hooghiemstra telegraaf de uit telegraaf.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv