Bekijk de uitzending van Oplichters in het Buitenland terug

Do 19 april 2018 | 20:30 Oplichters in het Buitenland

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Oplichters in het Buitenland gemist? Bekijk hier naar Oplichters in het Buitenland gemist.

Oplichters in het Buitenland

Datum
Do 19 april 2018
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
SBS 6
Genre
Documentaire
Jaar
2018
Presentatie
Kees van der Spek
Twitter hashtag
#oplichtersinhetbuitenland
Uitzending gemist
Oplichters in het Buitenland gemist
Deel-url
gids.tv/20040069

In het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks, elke donderdag om 20:30 uur op SBS6, laat Kees zich in Londen, Nepal, Kenia, Krakau, Los Angeles en op het Thaise vakantie-eiland Phuket moedwillig met de verborgen camera in de val lopen. En dat wordt meerdere keren behoorlijk riskant. In de eerste aflevering is het meteen raak.

Het Poolse Krakau wordt jaarlijks aangedaan door 90.000 Nederlandse toeristen. De historische stad vormt overdag de uitvalsbasis voor reizigers die een bezoek willen brengen aan concentratiekamp Auschwitz, maar maakt ’s avonds een vreemde transformatie door. Dan bepalen talloze foute nachtclubs het straatbeeld.

Kees zich laat door een van de vele proppers mee naar binnen lokken, ook in een tent waar enkele weken eerder nog een Britse toerist tijdens een afpersing overleed. Met de verborgen camera legt Kees vast hoe schaarsgeklede dames op schokkende wijze zijn creditcard proberen te skimmen. Ook komt het tot een handgemeen met twee gespierde uitsmijters. Kees krijgt een paar rake klappen, nadat hij ontdekt dat hij 88 euro heeft betaald voor een glas limonade in plaats van champagne.

Oplichters in het Buitenland op tv

Kenia op tv buitenland londen tent documentaire op camera concentratiekamp glas door los angeles van nepal auschwitz het toeristen skimmen phuket in reizigers toerist afpersing vakantie-eiland creditcard eerste tijdens aflevering verborgen naar camera oplichters dames riskant de verborgen jaarlijks champagne op tv vreemde sbs6 met foute bezoekers tijdens kees van der spek team op stad vast seizoen uit aflevering door 1.