Bekijk de uitzending van NOS Sport Confederations Cup terug

Wo 21 juni 2017 | 19:45 NOS Sport Confederations Cup

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van NOS Sport Confederations Cup gemist? Bekijk hier naar NOS Sport Confederations Cup gemist.

NOS Sport Confederations Cup

Datum
Wo 21 juni 2017
Tijd
19:45 tot 20:49
Zender
NPO 3
Genre
Voetbal
Jaar
2017
Twitter hashtag
#confederationscup
Deel-url
gids.tv/18080202

Live verslag van Mexico - Nieuw-Zeeland op de Confederations Cup.

Tot en met 2 juli is Rusland het toneel van de FIFA Confederations Cup, het voetbaltoernooi dat geldt als de generale repetitie voor het land dat ook het WK organiseert en waarin de wereldkampioen, de kampioenen van de zes continenten en het gastland het tegen elkaar opnemen.

De NOS brengt alle zestien wedstrijden live in de huiskamer, via zowel NPO 1 als NPO 2 en 3. In het weekend waarin de laatste groepsduels tegelijkertijd worden gespeeld, kan men voor het rechtstreekse verslag van de tweede wedstrijd terecht op NOS.nl.

Voor de presentatie tekenen afwisselend Tom Egbers, Gert van ’t Hof en Henry Schut; John van ’t Schip, Co Adriaanse en Pierre van Hooijdonk zijn uitgenodigd om de analyses te verzorgen. De uitzendingen beginnen steeds ongeveer tien minuten voor de wedstrijd.

In Groep A spelen WK-organisator Rusland, Oceanisch kampioen Nieuw-Zeeland, Europees kampioen Portugal en Noord- en Midden-Amerikaans kampioen Mexico tegen elkaar. In Groep B spelen Afrikaans kampioen Kameroen, Zuid-Amerikaans kampioen Chili, Aziatisch kampioen Australië en regerend wereldkampioen Duitsland tegen elkaar. De nummers 1 en 2 van de groep plaatsen zich voor de halve finales.

NOS Sport Confederations Cup op tv

Voetbal uit rusland duitsland chili sport op tv wedstrijd portugal repetitie australië naar live fifa tijdens presentatie pierre tijdens van hooijdonk mexico kampioen een tom egbers in generale repetitie nieuw-zeeland confederations cup een uit europees kampioen verzorgen co adriaanse de toneel wereldkampioen van kameroen hooijdonk uitgenodigd het gert weekend schip het tekenen adriaanse henry door van hooijdonk.
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv