Bekijk de uitzending van Live: Muziekfestival Noorderslag terug

Za 20 januari 2018 | 22:50 Live: Muziekfestival Noorderslag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Live: Muziekfestival Noorderslag gemist? Bekijk hier naar Live: Muziekfestival Noorderslag gemist.

Live: Muziekfestival Noorderslag

Datum
Za 20 januari 2018
Tijd
22:50 tot 02:05
Zender
NPO 3
Genre
Muziekprogramma
Jaar
2018
Presentatie
Annechien Steenhuizen, Eva Cleven, Michiel Veenstra
Twitter hashtag
#ESNS18
Deel-url
gids.tv/19470565

Rechtstreekse uitzending vanuit de Oosterpoort in Groningen van muziekfestival Noorderslag. Het is de tiende keer dat deze staalkaart van de moderne Nederlandse popmuziek live op televisie is te zien.

Een uitkomst voor de velen die achter het net vissen bij de altijd razendsnelle kaartverkoop. Tientalle acts, waaronder Maan, Roxeanne Hazes, Jagd en Kraantje Pappie, vullen de elf zalen van de Oosterpoort en Annechien Steenhuizen, Eva Cleven en Michiel Veenstra doen er verslag van.

Voor de 32ste keer wordt de Popprijs uitgereikt, voor de artiest of band die het afgelopen jaar een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek. Wie wordt de opvolger van onder anderen Herman Brood, 2 Unlimited, Ali B, Racoon en (vorig jaar) Martin Garrix?

Live: Muziekfestival Noorderslag op tv

Popmuziek de vissen brood live racoon het uitzending groningen televisie de maan veenstra op opvolger muziekfestival michiel uit veenstra annechien uit steenhuizen noorderslag kaartverkoop acts tijdens artiest 2 tijdens unlimited roxeanne hazes popprijs eva cleven op herman brood het kraantje naar pappie.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv