Bekijk de uitzending van Micro Monsters terug

Ma 19 juni 2017 | 19:05 Micro Monsters

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Micro Monsters gemist? Bekijk hier naar Micro Monsters gemist.

Micro Monsters

Datum
Ma 19 juni 2017
Tijd
19:05 tot 19:30
Zender
NPO 2
Genre
Natuurdocumentaire
Jaar
2013
Twitter hashtag
#micromonsters
Deel-url
gids.tv/18073717

De dierenwereld bestaat uit grote, kleine en hele kleine dieren. De Engelse bioloog David Attenborough onderzoekt in 'Micro Monsters' de microwereld van de kleinste dieren, de insecten en geleedpotigen.

Door middel van macroscopische filmtechnieken kunnen we in de eerste aflevering kennismaken met de complexe, subtiele en spectaculaire wereld van mieren en spinnen, schorpioenen en kevers. Van mierenlegers tot spinnen die valse deuren van zijde spinnen, angstaanjagende schorpioenen met verlammende stekels, kevers die giftige stoffen naar hun vijanden schieten, bijen die communiceren door te dansen en dodelijke kevers die zich vermommen met de kadavers van hun slachtoffers. Een kleine, soms gruwelijke en tegelijk ook wondermooie wereld.

Micro Monsters op tv

Dieren tijdens slachtoffers bijen de stoffen giftige insecten bioloog door monsters eerste in aflevering giftige stoffen spinnen mieren attenborough naar vijanden tijdens dansen wereld.

Zin om met korting te shoppen bij BOL.com?
Bekijk de scherpste aanbiedingen in de BOL.com OUTLET.
Wil je altijd de laagste prijs? Klik hier!
Promo: Micro Monsters
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv