Memories

Eerstvolgende uitzending
Datum
Vr 29 juli 2016
Tijd
18:55 tot 19:45
Genre
Amusement
Officiële website
Memories
Twitter hashtag
#Memories
Officiële Twitter
@KROMemories
Deel-url
gids.tv/16075695

In KRO Memories de wonderbaarlijke reis van Rob naar Surabaya in Indonesië. Dit is het land dat hij in 1964 verliet met een gebroken hart. Hij gaat op zoek naar het meisje dat hij destijds beloofde om na 5 jaar terug te keren.

Verder gaat Anita Witzier op pad met Bert, die nog vaak terugdenkt aan Nanny, met wie hij 6 jaar verkering had en zelfs verloofd was. Wat ging er mis?

En Renée schakelt Memories in om erachter te komen waarom haar vroegere verkering Kees haar droom verstoorde. En Willem gaat terug naar de camping in Luxemburg waar hij zijn hart verloor aan de mooie Francine

- Rob & Kiauw: Als Rob afscheid moet nemen van zijn vriendin Kiauw, omdat zijn ouders vanuit Indonesië naar Nederland terugkeren, verzet hij zich met alle macht.

Hij probeert onder te duiken en neemt verdrietig afscheid van zijn geliefde Kiauw, met de belofte snel terug te komen. Maar Rob's poging om onder te duiken mislukt en hij moet mee naar Nederland.

Afscheid nemen van Kiauw lukt dan niet meer. Na 52 jaar keert Rob terug naar zijn roots en het meisje dat hij nooit vergeten is

- Bert & Nanny: Meer dan zestig jaar geleden waren ze een stelletje, Bert en Nanny.

Na zes jaar verkering en zelfs een verloving doofde de liefde, maar de herinnering aan zijn mooie `meisje' is gebleven. De donkerharige Nanny werd destijds door Bert en zijn collega's bestempeld als het `snoepje van de week'. Bert was dus ook een trots man toen hij haar hart wist te veroveren.

Anita neemt Bert mee terug in de tijd en bezorgt hem een verrassing waar hij stil van wordt.

- Renée & Kees: Je moet van goede huize komen om een kans te maken bij Renée. Maar de charismatische Kees, met zijn onweerstaanbare charme en danstalent, krijgt het voor elkaar. Renée wordt smoorverliefd en ziet een toekomst met Kees helemaal zitten.

Hij is de ware. Maar plotseling is het sprookje voorbij.

Is er sprake van een misverstand? En wat hebben de wederzijdse moeders er mee te maken?

Meer op tv: Waterpolo op tv , Spa Francorchamps op tv en Gp Maleisië op tv

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv