Terug: Memories

Eerstvolgende uitzending
Terug: Memories
Datum
Ma 27 oktober 2014
Tijd
21:10 tot 22:05
Genre
Reality-reeks
Jaar
2014
Presentatie
Anita Witzier
Officiële website
Terug: Memories
Officiële Twitter
@KROMemories
Uitzending gemist
Terug: Memories gemist

Vanavond start een nieuwe serie van KRO Memories. Vrolijke, romantische maar ook emotionele verhalen over de liefde. Ze spelen zich niet alleen in Nederland af maar ook in Suriname, de Filipijnen, Brazilië en in Europa.

In de eerste aflevering van deze serie reist Anita samen met Paolo terug naar Italië waar hij zijn jeugd doorbracht. Een tijd waar hij niet alleen met plezier aan terug denkt. Het wordt een emotionele reis.

Ingrid valt tijdens haar vakantie in Frankrijk voor de knappe, charmante Franse jongen Daniel. Ze zetten hun relatie voort door zeer regelmatig naar elkaar af te reizen. Na enige tijd trekt de jongen bij Ingrid en haar ouders in Nederland in. Onder de goedkeurende blikken van pa en ma kan de prille liefde beleefd worden en vooral met de moeder bouwt de jongen een innige band op. Hij gaat aan de slag in de supermarkt en blijft uiteindelijk een jaar. Echter, plotseling lijkt de liefde ten einde. Daniel gaat terug naar zijn ouders in de buurt van Parijs. Ingrid komt hem nog een keer of twee bezoeken. Dan is het echt voorbij.
Tot op de dag van vandaag stelt vrouw zich de vraag: wat leidde het einde in en waarom?

Na het ontroerende weerzien van Annie met haar Age gaat hij met haar mee naar huis en woont hij drie weken bij haar. Tijd genoeg voor Annie om de grote stap te wagen en voor drie maanden naar Canada te gaan. Inmiddels is Annie terug, heeft de liefde voor Age stand gehouden?

Meer op tv: Formule 1 op tv , Paardensport op tv en Voetbal op tv

Volg TVGiDS.tv     @tvgidsTV volgen
Like TVGiDS.tv