Bekijk de uitzending van Lukasz terug

Vr 15 september 2017 | 22:05 Lukasz

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Lukasz gemist? Bekijk hier naar Lukasz gemist.

Lukasz

Datum
Vr 15 september 2017
Tijd
22:05 tot 23:10
Zender
NPO 3
Genre
Documentaire
Jaar
2017
Twitter hashtag
#theaccused
Deel-url
gids.tv/18614086

Vanavond start de korte documentaireserie The Accused. Dit programma van Channel 5 gaat over mensen die van een misdaad worden beschuldigd. Vanaf de eerste ontmoeting met hun advocaat tot aan de uitspraak van de rechter kijken we mee met de beschuldigden, hun familie en hun

In de eerste aflevering staat de 23-jarige Kenzey centraal. Zij wordt er van beschuldigd dat ze niet heeft voorkomen dat haar vriend hun dochtertje gewelddadig heeft behandeld. Hij heeft de baby zo hard door elkaar geschud dat ze nu een hersenbeschadiging heeft en ernstig beperkt is.

Haar gezin valt uiteen, haar kinderen worden uit huis geplaatst en haar vriend zit vast. Kenzey ontkent schuld. Als ze schuldig wordt bevonden, kan ze worden veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf. We zien hoe Kenzey vecht voor haar reputatie, haar vrijheid en haar gezin.

Lukasz op tv

Schuld naar uitspraak advocaat misdaad met rechter documentaire vrijheid van gevangenisstraf documentaireserie gezin schuldig een hersenbeschadiging reputatie op serie eerste aflevering op vecht ontmoeting gewelddadig baby kinderen in start de korte van vriend tijdens familie.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv