Bekijk de uitzending van Love Is in the Air terug

Wo 21 juni 2017 | 20:32 Love Is in the Air

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Love Is in the Air gemist? Bekijk hier naar Love Is in the Air gemist.

Love Is in the Air

Datum
Wo 21 juni 2017
Tijd
20:32 tot 21:30
Zender
RTL 4
Genre
Show
Presentatie
Robert ten Brink
Twitter hashtag
#LIITA
Uitzending gemist
Love Is in the Air gemist
Deel-url
gids.tv/18079791

Vanavond is de laatste aflevering van dit vijfde seizoen van Love Is In The Air, waarin Robert ten Brink mensen met familieleden in verre buitenlanden bezoekt die ze niet makkelijk zelf kunnen bezoeken. Vanaf volgende week woensdag worden oude afleveringen van Love Is In The Air herhaald.

Marcelo mag samen met zijn partner en zoons Denzel en Vince met Robert mee op reis om zijn familie in Brazili? op te zoeken. Denzel en Vince hebben hun oma zes jaar geleden voor het laatst gezien. Marcelo heeft de wens dat zij hun oma nog eens bewust mogen meemaken.

Achttien jaar geleden emigreerde Cristina vanuit Brazilië naar Nederland nadat zij haar man had leren kennen. Inmiddels hebben ze samen drie dochters en woont het gezin in Apeldoorn. Hun oudste dochter, Barbara, schrijft een emotionele brief aan Robert met het verzoek om haar moeder met haar familie te herenigen.

Love Is in the Air op tv

Marcelo het nederland brazilië canada naar zuid-amerika apeldoorn zuid-afrika op broers liefde dochters gezin dochter met hereniging cristina op tv familieleden show vince met zussen start bezoeken makkelijk op robert ten brink op door moeder ouders team op tv familie.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv