Bekijk de uitzending van Louis Theroux: Under the Knife terug

Vr 21 juli 2017 | 20:30 Louis Theroux: Under the Knife

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Louis Theroux: Under the Knife gemist? Bekijk hier naar Louis Theroux: Under the Knife gemist.

Louis Theroux: Under the Knife

Datum
Vr 21 juli 2017
Tijd
20:30 tot 21:35
Zender
NPO 3
Genre
Documentaire
Jaar
2007
Presentatie
Louis Theroux
Twitter hashtag
#LouisTheroux
Deel-url
gids.tv/18265028

In de ban van schoonheid. Niets is belangrijker dan hoe je er uitziet. Louis Theroux reist naar Californië, de bakermat van de plastische chirurgie, om deze trend van dichtbij te bestuderen. In de ban van schoonheid. Niets is belangrijker dan hoe je er uitziet. Louis Theroux reist naar Californië, de bakermat van de plastische chirurgie, om deze trend van dichtbij te bestuderen.

In Californië kun je met één beweging van het mes en een paar duizend dollar worden wie je altijd had willen zijn. Cash heb je niet nodig, als je maar over een credit card beschikt of een afbetalingsregeling met de vriendelijke plaatselijke chirurg. Zo wordt wat eens een onbetaalbare luxe was praktijk voor Jan en alleman. Louis ontmoet zoals altijd een reeks verbazingwekkende types. Eve voert een volledige makeover uit en voorziet Laura van prompte borsten, en zuigt met liposuctie het overtollige vet weg.

Het is echter de vraag of Laura goed heeft begrepen, dat het resultaat van de ingreep permanent is. Chris, geen filmster maar een doorsnee jongen, weet zeker dat het leven hem toe zal lachen, wanneer hij eenmaal de perfecte borstkas zal hebben. Hij heeft geen tijd en geen geduld om zijn wens op natuurlijke wijze te verkrijgen en daarom betaalt hij een boel geld om zijn droom te realiseren.

Tenslotte ontmoet Theroux Dr Linder, dé borstenman van Beverly Hills, die hem tijdens een autoritje langs Rodeo Drive alle borsten aanwijst die hij heeft vergroot. Zo ontdekt Louis op geheel eigen wijze de ingewikkelde arena van de plastische chirurgie. Maar hoe zit het met hem zelf? Zou hij het aandurven of ontwijkt hij het mes?

Louis Theroux: Under the Knife op tv

Californië documentaire uit borsten arena ingreep dollar naar lachen trend uit filmster chirurgie op tv chirurg plastische in beverly hills plastische chirurgie droom cash tijdens geld met laura drive op louis theroux.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv