Bekijk de uitzending van Lethal Weapon terug

Di 21 februari 2017 | 21:25 Lethal Weapon IMDb: 7.9

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Lethal Weapon gemist? Bekijk hier naar Lethal Weapon gemist.

Lethal Weapon

Datum
Di 21 februari 2017
Tijd
21:25 tot 22:30
Zender
SBS 6
IMDb
7.9
Genre
Misdaadserie
Jaar
2016
Acteurs
Damon Wayans, Jordana Brewster, Clayne Crawford, Keesha Sharp, Kevin Rahm
Twitter hashtag
#lethalweapon
Deel-url
gids.tv/17305152

De populaire, vierdelige filmreeks Lethal Weapon is na bijna tien jaar terug als spannende tv-serie. In de VS ging deze reeks in september van het vorig jaar in première met maar liefst 11 miljoen kijkers en positieve recensies. Vanaf vanavond is Lethal Weapon in Nederland wekelijks te zien bij SBS6.

Waren Mel Gibson en Danny Glover in 1987, 1989, 1992 en 1998 de hoofdrolspelers in Lethal Weapon, nu kruipen Clayne Crawford en Damon Wayans in de huid van respectievelijk Martin Riggs en Roger Murtaugh. Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department.

Hier wordt hij gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, die nog herstellende is van een hartaanval. Riggs’ roekeloze gedrag en drang om zich in de vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig met het streven van Murtaugh om de dag stressvrij en volgens alle geldende regels door te komen. De samenwerking verloopt dan ook niet altijd zonder slag of stoot als ze gezamenlijk de misdaad te lijf gaan. Elke week wacht hen een nieuwe zaak op het gebied van drugshandel, wapenhandel en moord.

Lethal Weapon op tv

Moord de miljoen californië nederland in vrouw misdaad los de angeles tv-serie drugshandel een seal hartaanval huid samenwerking première met van wapenhandel recensies 1989 naar police sbs6 detective botsen van mel gibson regels damon in wayans jordana brewster clayne op tv crawford keesha door sharp kevin rahm met lethal de weapon.
Promo: Lethal Weapon